Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zbanowali mi FB i dzień po tym wykryli powiązania , nie wiem jakie , przerzucałem glebą...

Odbanują mi główną postać ? jak napisze śliczne podanie ?

OndteAw.png

Opublikowano

Raczej nie bo to jest używanie nielegalnego oprogramowania(hacki), a za to jest Perm. Następnym razem jak chcesz łowić na FB zrób nowe konto, o innym loginie i na innym e-mailu.

Opublikowano

było na innym mailu , inne loginy .

9249 - Niedozwolone oprogramowanie - konto powiązane Z LOGIN

OndteAw.png

Opublikowano

Zapewne posprawdzali IP internetu i komputera, a potem wywnioskowali, że oba konta są powiązane. Nie ma co liczyć na UB chyba, że napiszesz odwołanie, np. "To konto na FishBocie było mojego brata i to on cheatował."

Opublikowano

Zapewne posprawdzali IP internetu i komputera, a potem wywnioskowali, że oba konta są powiązane. Nie ma co liczyć na UB chyba, że napiszesz odwołanie, np. "To konto na FishBocie było mojego brata i to on cheatował."

I niby bajeczka z takim czymś zadziała ? :unsure:

OndteAw.png

Opublikowano

Spróbuj, a może zadziała... jeżeli trafisz na jakiegoś GM jak to mówię " z dobrym serduszkiem " to na pewno się uda. Wymyśl coś...

Opublikowano

a nie lepiej przyznać się do błędu ? i wziąść ich na litościwe podanie? ,a nie z żadnym "BRAT HACKOWAŁ" , "siostra bawiła się Fishbotem"

OndteAw.png

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu , napisałem co myślałem od początku.

Niech się dzieje wola nieba ;)

OndteAw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...