Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irelia - Co o tej postaci sądzicie?

Leeviutki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o postać Irelie , czyli tą z takim pojedynczym ostrzem , Lubie nią grać , podobała mi się nawet , lecz jest droga ... Kosztuje 6300 IP a zbieram i własnie zastanawiam się czy warto.

Więc jak ją graliście , lub chcecie zagrać lub ją chcecie ocenić , to powiedzcie co się w niej waszym zdaniem podoba , bo mi to , źe za każdym razem możemy dzięki niej dobrze uderzyć wroga z dobrym DMG

więć napiszcie co o niej sądzicie.;)

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

Opublikowano

jaki masz lvl i czy posiadasz runy?

A tak ogólniej to mogę Ci powiedzieć że nie warto, jest więcej dobrych DPS za tą kwotę takich jak: Ezreal, LS, MF, Nocturne, renektorn, Vayne. Przynajmniej mi się tak wydaje. Osobiście źle się nią grało, ale kupuj chempiony którymi Ci się dobrze gra...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Irelia może wyciagnąć Pente, ale trzeba nią ogarnąć. Dobry jungler i świetny na tanków bo ma true dmg z skilla.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

irelia still op, wczoraj grałem duo i gościu na topie wychodził cało z ganków 1v3

robisz trinity, mercury i robisz ogromny dmg, potem lecisz w tanka i nikt Cie zabić nie może

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Niedawno nią grałem. Dobrze mi się nią grało i stwierdzam że jest to dobra postać z dobrym DMG

10 Postów

25 Postów

50 Postów

75 Postów

100 Postów

Zbieram +

Opublikowano

A tak ogólniej to mogę Ci powiedzieć że nie warto, jest więcej dobrych DPS za tą kwotę takich jak: Ezreal, LS, MF, Nocturne, renektorn, Vayne. Przynajmniej mi się tak wydaje. Osobiście źle się nią grało, ale kupuj chempiony którymi Ci się dobrze gra...

Irelia to nie jest czysty dps ta postać to swego rodzaju hybryda Kupujesz 2/3 itemy na dmg a nastepnie lecisz w tanka.

Opublikowano

irelia jest faile tak samo jak kilka innych postaci, które mimo tankowych itemów żyją najdłużej i robią najwiecej

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Irelia i Renetkon to nie dpsy, tylko offtanki, kuźwa. Jak chcesz dpsa to bierzesz Ashe albo Yi.

Ja grałem nią Wit's End+max W w early. Aktyw W 75 dmg+42 dmg w Wit's Enda ładnie kosi na początku. Potem Merce, Sheen, Trinity. Randuin, Fon, Atma, dowolnie. Niektórzy dają Shurelię po Trinity.

Jest nawet fajna do solo topa, junglę ma nie najlepszą. Trzeba nauczyć się last hitować z Q i trafiać z ulti. Rzeknę tak. Mi ona nie podeszła i jest dość trudna wbrew pozorom.

Opublikowano

maxuje się E, core to rasz trinity i mercurek, witsa możesz potem robić

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Robić Witsa, gdy jego potencjał jest w early, gdy przeciwnicy nie mają m.resa? I marnując potencjał imba heala z W w early maksując E? Rób jak chcesz ;x.

Opublikowano

po co Ci heal kiedy z E zadasz o wiele więcej, i co Ci po 40 dmg z witsa i m. resist z niego w early

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

??

Szczerze:Co to mabyć...

Irelia jest to postać dps. (build niema tu nic do rzeczy!!)

Spelle:heal,Zmęczenie (sorki pl od niedawna updatowane i zapomniałem jak się to pisze ;/ )

Do skilli to harash slash i E. (combo: q/r/e/w)

Item's:Tu kupujesz pod ap i dmg. (pod speed jeden by się przydał.),1-2 itemy dmg/hp reszta ap/dmg. (jak są dps i w plecy lvl i kase masz to kolczastą kolczuge kupujesz i następnie w Dmg z ap heX kupujesz.) (mallet najlepiej 1-2 hp/dmg).

To wszystko co powinieneś wiedzieć. (zacznij sam build robić po dłuższym czasie gry Irelią).

Runy niemają znaczenia w grze. (może lekka przewaga w walce bezpośredniej,lecz sama praktyka robi swoje i przy umiejętności gry nią ojedziesz solo 1v2).

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

HAHAHAHAH, ty serio jestes jakims noobem w lola. :DDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@up w ch*j śmiesznie, a tak na prawdę nie wiem co Cię tak rozbawiło...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Irelia to off tank ,zajebisty na solo topa(jak rumble).

Merkurki + Trinity i jest zajebiście ,ona jest jak Rene czy Jarvan.Potrafi dopierdolić.

@4xUp

Runy mają znaczenie ,i to wielkie.

A to ci raz uratują dupe ,a to masz przewagę w early/late(runki per level sszą).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Zapewne nie będziesz grał do końca nunu.

Polecam ci Irelie duże DMG, mi się nawet dobrze grało

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

Powiem tak.Irelie chyba sobie kupię , choć niewiem czy nie kupie sobię Vayne bo pare killi udało się mi nią zalliczyć... Jak grałem Vayne dużo DAWAŁEM w DMG i bardzo dobrze szło powiem wam.Ale chyba w AP nie opłaca się dawać.A jeżeli chodzi o Irelie to mam tak ustawione spelly : GHOSTA , HEAL.I Kupuje itemasy z DMG !! Najwiecej z jeden z Speedem ataku i drugi z AP tak na wszelki bo irelia dopierdolić może ze merkurego.

PS:A co do Nunu to mi się podoba grać nim 3VS3 bo ide sobie z kumplem w krzaki i czekamy na jakiegoś typa , on gra Biltzcrankiem bierze łapke , ja Iceblasta i go dobijamy.A jak jest wyżej i jest wiele typów to Biore Absolute zero i wszyscy prawie sztywni.To tyle , może kto grał Nunu powie jaki jest?

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

Opublikowano

Powiem tak.Irelie chyba sobie kupię , choć niewiem czy nie kupie sobię Vayne bo pare killi udało się mi nią zalliczyć... Jak grałem Vayne dużo DAWAŁEM w DMG i bardzo dobrze szło powiem wam.Ale chyba w AP nie opłaca się dawać.A jeżeli chodzi o Irelie to mam tak ustawione spelly : GHOSTA , HEAL.I Kupuje itemasy z DMG !! Najwiecej z jeden z Speedem ataku i drugi z AP tak na wszelki bo irelia dopierdolić może ze merkurego.

PS:A co do Nunu to mi się podoba grać nim 3VS3 bo ide sobie z kumplem w krzaki i czekamy na jakiegoś typa , on gra Biltzcrankiem bierze łapke , ja Iceblasta i go dobijamy.A jak jest wyżej i jest wiele typów to Biore Absolute zero i wszyscy prawie sztywni.To tyle , może kto grał Nunu powie jaki jest?

Nunu ,zajebisty.

Ale na chuj ci heal na ireli?

Nie lepiej flash + ghost/ignite/exaust?

O wiele bardziej przydatne.

Na Irelkę nie kupuje się itemów na "AP" (no chyba że trinity).

Uwierz ,że irela pod off tanka robi więcej niż ta w full dps-a.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

to trinity ma ap przelicznik jakiś ?

@down

zapomniałem o sheenie Oo i nie, nie przydaje się AP bo to klasyczny mele dps

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

to trinity ma ap przelicznik jakiś ?

Trinity daje z 30 AP.

A co do AP to przydaje się kupić Blasting Wand'a raz , albo trintiy.Przydaje się AP nie raż w końcu dobre skille chyba są.

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmm postać jest doskonała... i Warta tych 6300 IP ... ;]

Kupiłem sobie skina jeszcze za 550 RP.

Temat do zamknięca

Czyli ostateczna odpowiedz - Opłaca i jest fajna i dobra.;]

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...