Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patch 1.6

lewy77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz mam kolejny problem nie moge zainstalowac patch 1.6 pisze Inna wersja produktu jest juz zainstalowana na tym komputerze i na koniec to {8A15B7D9-908A-4EF9-BA84-5AEDE61743EE} usunołem juz to w rejestrze i w caly ten folder w program files a problem nie zniknął i czyscilem tez rejestr CCleaner i nic macie jakis pomysł zebym mogl zainstalowac tego patcha z gory dzieki za pomoc .

Opublikowano

Teraz mam kolejny problem nie moge zainstalowac patch 1.6 pisze Inna wersja produktu jest juz zainstalowana na tym komputerze i na koniec to {8A15B7D9-908A-4EF9-BA84-5AEDE61743EE} usunołem juz to w rejestrze i w caly ten folder w program files a problem nie zniknął i czyscilem tez rejestr CCleaner i nic macie jakis pomysł zebym mogl zainstalowac tego patcha z gory dzieki za pomoc .

A instalowałeś 1.7 ? ;)

Opublikowano (edytowane)

pisze ze jest potrzebny do tego patch 1.7 . Wczesniej jak mialem rosyjska wersje Cod 4 to instalowałem patch 1.7

Edytowane przez lewy77
Opublikowano

pisze ze jest potrzebny do tego patch 1.7 . Wczesniej jak mialem rosyjska wersje Cod 4 to instalowałem patch 1.7

A mozna tak zrobic zeby np recznie wgrac tego patcha tylko ktos by mi musial dac go w folderze i napisac gdzie mam go wkleic .

Opublikowano

A mozna tak zrobic zeby np recznie wgrac tego patcha tylko ktos by mi musial dac go w folderze i napisac gdzie mam go wkleic .

Masz taką opcje jak edytuj.

Spróbuj zainstalować 1.7

Opublikowano

Masz taką opcje jak edytuj.

Spróbuj zainstalować 1.7

Nie moge zainstalowac patcha 1.7 bo musze miec wczesniej zainstalowany 1.6 :/
Opublikowano

ok to jest ten blad ktorego nie moge rozwiązac :(http://iv.pl/images/84430269396169223354.png piszcie swoje pomysly bo ja to juz naprawde nie wiem z gory wielkie thx .

Zrób tak: odinstaluj gre a potem: start --> uruchom --> regedit --> HKEY_LOCAL_MACHINE --> software --> Activision i usuń wszystko. Gdy już to zrobisz zainstaluj Cod'a.

Opublikowano (edytowane)

wczesniej to robilem zeby zainstalowac gre moim zdaniem to nie pomoze przy usunieciu problemu z patchem :/

Edytowane przez lewy77
Opublikowano (edytowane)

wczesniej to robilem zeby zainstalowac gre moim zdaniem to nie pomoze przy usunieciu problemu z patchem :/

[/quote

a mozesz napisac jak usunac tego patcha bo kiedys mialem cod i patch 1.6 a teraz nie moge zianstalowac coda bo pisze ze jest niby inna wersja produktu jest juz zainstalowana :/

Nie pomoglo to ja juz nie wiem co robic ://

Edytowane przez lewy77
Opublikowano

Ostani post został napisany 28 czerwieca 2011.

Temat może zostać otwarty na prośbę autora (( PW )).

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...