Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy jest możliwość ustawienia automatycznego kick'ownia za wulgaryzmy na serwerze?

Jestem Admi ale początkującym ;)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano (edytowane)

ja bym tam wolał ban na jaki czas za przekleństwa automatyczny

Może być Ban, ale jak to uruchomić/zrobić ? A nie co Ty byś wolał ;)

Edytowane przez martina1972

Opublikowano

A nie lepiej zainstalować plugin jail ? (więzienie).

http://forums.bukkit.org/threads/admn-rpg-jail-v1-2-1-jail-bad-players-928.1912/

Bana na czas się raczej nie da, a normalnie banowac i kickowac to pisz /ban, lub /kick nick. Plugin : KiwiAdmin

Jest druga opcja.

Wymagane plugin :

PermissionsPlus

Permissions

W permissions robimy range Wiezien, ktora nie moze uzywac teleportow ani sethome.

Teleportujemy gracza do jaskini z bedrocka, albo budynku, i za 10 min przywracamy mu range.

A zeby nie grzebac w ftp, prze z plugin permissionsplus mozemy pisac w grze /group nick ranga.

Opublikowano

A nie lepiej zainstalować plugin jail ? (więzienie).

To jest ukryta treść, proszę

Bana na czas się raczej nie da, a normalnie banowac i kickowac to pisz /ban, lub /kick nick. Plugin : KiwiAdmin

Jest druga opcja.

Wymagane plugin :

PermissionsPlus

Permissions

W permissions robimy range Wiezien, ....

Wszystko fajnie ale chodziło mi o rodzaj automatu z kick'em w przypadku, kiedy mnie niema na serwie.

Czyli gostek pisze zdanie z wulgaryzmem i dostaje kick'a za niego np. na 15 min.

Dzięki i pozdr.

Opublikowano

Bana na czas się raczej nie da, a normalnie banowac i kickowac to pisz /ban, lub /kick nick.

Jak się nie da jak się da plugin AdvencedBans, nie dość, że ustawia ban na określony czas to jeszcze można dodać powód, który po zbanowaniu wyświetla się na czacie;) A osobie zbanowanej komunikat wyskakuje jak próbuje wejść na serwer;P

Opublikowano

Jak się nie da jak się da plugin AdvencedBans, nie dość, że ustawia ban na określony czas to jeszcze można dodać powód, który po zbanowaniu wyświetla się na czacie;) A osobie zbanowanej komunikat wyskakuje jak próbuje wejść na serwer;P

Wszystko rozumiem (tak mi się przynajmniej zdaje <_< ) ale pytałem o AUTOMAT z kick'owaniem lub banem BEZ mojej ingerencji.

Jak złapie gostka na przeklinaniu, to wiadomo dostaje wylot albo banana, no ale nie siedze 24/7 i nie pilnuje, a przeglądac logi , to tez bez sensu :mellow:

Ale dzięki za odp.

pozdr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...