Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To tak .. Dlatego że mam za słabego kompa 1 gb ramu 1 rdzeniowy procesor nvidia geforce 9600 gso 256 mb jakąś bardzo nową płyte asusa i gdy jestem na serwerze to wywala mnie co 5 minut postanowiłem, że moim hosterem (osobą utrzymującą serwer na swoim komputerze) zostanie mój kuzyn który ma bardzo dobry komputer dlatego też tak dzisiaj uczyniłem.Bardzo ładnie chodzi serwer na stan obecny ale jest pewien mały problem gdy próbowałem odblokować porty u niego po przez team viewera zawsze mi nie wychodziło a u mnie na moim zlagowanym serwerze tak. Tylko jest taka różnica ,że ja posiadam modem z neostrada tp a on router z jakimś internetem radiowym. Dlatego też zwracam się do was abyście mi pomogli. Wszystko pisałem powoli i zmyślą abyście mnie w pełni zrozumieli temat będe odświeżał co 24h dopóki nikt mi nie pomoże.

Była to wina zapory problem został rozwiązany natomiast pokazał się inny problem gdy chce wbić na postać i postać się cieszy wywala mnie z serwera kuzyna czego to może być przyczyna?

JEŻELI ZŁY DZIAŁ BARDZO PROSZĘ O PRZENIESIENIE

Edytowane przez marcin9994PL