Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam laptopa Acer Aspire 3690 i Metin strasznie dupnie chodzi, w V2 ZAWSZE są lagi. Nigdy nic nie było wymieniane, niestety

Postanowiłem to zmienić :)

Chciałbym się dowiedzieć co jest ważniejsze żeby Metin płynniej chodził - Procesor, czy RAM (o karcie graficznej niestety nie ma mowy)

Chciałem żeby były odpalone trzy Metiny - sklep, buff, oraz główna postać

Prosiłbym o linki do najlepszych niedrogich procesorów i RAM do mojego laptopa.. jeśli można, a jeśli nie, to przynajmniej jaki minimum procesor i ile GB ram potrzebuję :P

Pozdrawiam : ]

Opublikowano

1.Obydwa sa wazne choc procek chyba wazniejsz + male wykorzystanie procesora np. wylacz gg/skype/yt/przegladarke/inne duperele ktore zabieraja %procka

2.To temat do pogaduszek

sstwc.jpg

Opublikowano

Więc tak... według mnie starczy Ci jakieś 4GB RAM, lecz Procesor też się przyda. Jutro Ci jakiś znajdę i podam link, bo teraz padam na twarz, a i podaj jaką kwotą dysponujesz.

Opublikowano

Wydaję mi się że laptop nie jest przeznaczony do gier... tylko i wyłącznie prac biurowych ^^

Jeżeli chcesz laptopa do gier to potrzebujesz z 4 Gb ramu procek i7 (NIU technology xD) grafa nawet 512 gb starczy.... na laptopach sie nie znam zabardzo ;/

Na twoim miejscu bym poczekał i zarobił kase przez wakacje na komputer stacjonarny xD

Ja mam 3/4 letni komputer stacjonarny a dokładniej

intel core 2 duo po 2,33 GHZ, 4 Gb ramu, Nvidia geforce 8500GT (512 gb) i potrafie na loozie odpalic 5 metkow... z gg, i Windows media player (muza musi byc ^^ )

Laggow duzych wtedy nie mam ^^ a laptop nie wyrobi z duza iloscia metkow ;/ niestety laptopy nie sa do gier!

Pozdrawiam

Prosze nie pisac ze jestem jakis jebaniety czy cos - to jest moje zdanie, nie chcesz nie komentuj

Opublikowano

Chłopacy to także zależy od szybkości internetu i przepustowości łącza. Jeżeli masz 512 kb/s to się nie dziw, że masz lagi... wracając do Procesora to nie radzę kupować i7 ! Będziesz miesięcznie płacił za sam komputer ok. 600zł, bo ten procesor to pożeracz prądu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...