Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Informacja metin2.pl

Konkretny

Twój Priv serwer..  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e nie dopadn? Twojego serwera?

• Oczywi?cie ?e tak :)
      6
    • Je?eli zaczn? bra? si? za serwery to na pewno nie za mój ;)
      8
    • Chyba nie...
      0
    • Ku?wa do tej pory my?la?em ?e tak, ale teraz mam chwil? zw?tpienia ;/
      2
    • Nie jest jak ka?dy :)
      3
  2. 2. Kiedy mo?na spodziwa? si? ataku ze strony w?a?cicieli plików?

• Nie w tym stuleciu...
      4
    • Jak dzieci is pójd? na prywatne serwery bo tam taniej..
      10
    • Za 3 lata..
      0
    • Za 2 lata...
      0
    • Za rok...
      1
    • Mo?e dzi? mo?e jutro, a mo?e nigdy...
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając ceny yang na allegro które sięgają 10zł za 1kkk moje oczy zrobiły tak ;o

Gdyż już od roku nie grałem na Globalu

Pomyślałem może robią coś z tym i bd. jakaś informacja na forum...

Lecz jedyne co mnie zdziwiło to jest ta wypowiedź;

Reklamowanie prywatnych serwerów

Drodzy Gracze,

pragniemy przypomnieć, że wszelkie rozmowy o prywatnych serwerach Metin2 na Metin2.pl są zabronione. Nie chcemy pozwalać na reklamowanie nielegalnych projektów, dlatego też postanowiliśmy zacząć walczyć z tym procederem (dużo intensywniej niż do tej pory). Nieważne czy reklama ma charakter bezpośredni (np. "zapraszam na serwer priv XYZ!") czy też nie (np. "gra ktoś na privie XYZ?") - takie zachowanie może przyczynić się do blokady.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.pl.

Ciekawe czy tylko z reklamowaniem czy też zaczną z naszymi serwerkami...

Opublikowano

człowieku oni takie coś już 3 lata temu pisali

To dobrze człowieku... :)

Po prostu informuję i się ciekawię jak to bd....

Opublikowano

2x UP

Patrzałeś chociaż na board na date ?

24.06.2011, 15:42

więc to nie jest 3 lata wstecz !

A priv servów i tak nie zniszczy GF!

Opublikowano

Jak by GF się postarało to by zamknęło większość prywatnych serwerów... tylko im się po prostu nie chce. = )

Jeszcze za czasów jak byłem GM na PL'u to sam główny Administrator tworzył priva... coś nie hallo, nieprawdaż?

Opublikowano

Oni sie za to zabieraja 2-3lata.

Oni i tak duzo kaski trzepia przez dzieci is'u w niemczech i w polsce

Sa zdania ze skoro maja duzo kaski to po chuj maja cos robic

A ten tekst to tylko mala grozba xD ktora i tak sie nie spelni ;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak by GF się postarało to by zamknęło większość prywatnych serwerów... tylko im się po prostu nie chce. = )

Jeszcze za czasów jak byłem GM na PL'u to sam główny Administrator tworzył priva... coś nie hallo, nieprawdaż?

No szkoda że dowodów nie masz bo niezła sensacja była by...

Heh...tylko tam pewnie jest tyle przekrętów co na wszystkich naszych privach...

Opublikowano

Przekrętów to tam jest wiele więcej... jak pewnie wiece trwa teraz Eventowy Odwyk, ale przez co? Prze prywatne ZUO zorganizowane przez któregoś z GM... wszystko było by O.K, gdyby nie wyczaiła tego Firma GF i zakazała jak na razie spuszczania bossów / metinów / etc.

Opublikowano

Przekrętów to tam jest wiele więcej... jak pewnie wiece trwa teraz Eventowy Odwyk, ale przez co? Prze prywatne ZUO zorganizowane przez któregoś z GM... wszystko było by O.K, gdyby nie wyczaiła tego Firma GF i zakazała jak na razie spuszczania bossów / metinów / etc.

O kurcze...

Tego nie wiedziałem;p

Heh...nic dziwnego że tyle osób z globalnego odchodzi...

Wiecie co coś wam powiem im robili więcej tych serwerów tym ten metin2 (globalny) schodzi na psy...

Czemu? Każdy to chyba wie...Ceny boże nawet nie mogą zwiększyć ilości yang <_< Do tego jakieś przekręty...Metin2 PL to kopalnia złota która zaczyna być coraz bardziej wyeksploatowana..

Dla tego można przypuszczać że jeszcze rok i wezmą się za nasze serwerki, gdyż odchodzi na nie coraz to więcej osób...

Opublikowano

No, ale oni i tak nie mają praw do plików wpuszczonych do neta. Przecież oni tak samo kupili te pliki, jak my je ściągamy ;)

ex

Opublikowano

Żeby prywatny serwer stał się oficjalnym serwerem trzeba by wykupić pliki od YMIR, a nie ściągać z internetu kochani. W końcu GF nie będzie miało co robić i wyłapie większość privów i zgłosi do YMIR, a wtedy będą problemy...

Opublikowano

@Up

No tak, ale w tedy wezmą się za serwery tak zwane elitarne...

A reszta administratorów serwerów zdąży zatrzeć ślady usuwając serwery...

Opublikowano

GF nic nie może zrobić z tymi serwerami, jedynie mogą nałożyć blokady na konta na swoich forach za pisanie o tym. Prawa do plików jak i Clienta ma firma Webzen, nie Ymir. Poczytajcie sobie tutaj w histori

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ymir_Entertainment

Wszystkie udziały wykupiła ta firma i to Ona stała się właścicielem plików. Jak na razie nie zapowiadają walki z naszymi serwerami więc nie ma się co bać.

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Ale osobiście myślę że gdy dalej ludzie będą odchodzić od globali i przenosić na privy to tylko kwestia czasu gdy się wezmą za elitarne privy po to chociażby by wyeliminować konkurencje :)

Gra:Gunz nick:Platinium1 lvl.13

Opublikowano

No trochę dziwne, główny administrator Metin2 PL tworzy priva (a ma PL)

Ale niby dlaczego by nie mógł? I dlaczego sensacja by była, jak to tam ktoś napisał ..?

Opublikowano

Heh ; D Może do sądu podadzą właścicieli największych privów jak Elite, czy Pandora ; D

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Heh ; D Może do sądu podadzą właścicieli największych privów jak Elite, czy Pandora ; D

Nigdy nic nie wiadomo...

Nikt nie może być pewny że za atakują lub nie...

Ja jestem zdania że rok max dwa i zaczną działać...

Opublikowano

O privy sie nie martw. 3-4 polskie serwrry maja licencje m.in pandora wiec GF howno im zrobi

Opublikowano

Jeszcze mi powiedzcie, że PandoraMT2 ma licencję od YMIR'a... ludzie zastanówcie się co Wy piszecie za bajki. Taka licencja warta kilkadziesiąt tysięcy euro jeśli się nie mylę, omg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...