Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam postać 19 lvl blader boce nim Sbotem na Tigerach i mam pytanko jak nabijać Skill pointy czy są jakieś questy, które je dodają że na zdjęciach widać ludzi co mają po 30k skill pointów?Słyszałem o czymś takim jak farming wiem że to polega na tym aby lać moby a żeby level mój był o 9 większy od lvla mastery...tylko że ja mam ten 19 lvl i 16 lvl w bicheon 13 lvl w fire i 340 skill pointów... jak mam farmić?Oczywiście daje 5* za pomoc

Opublikowano

yyy z tego co ogarniam ... masz gap -3 ( roznica skilii miedzy twoim lvlem a mastery ) ... na tym gapie ... dostajesz malo sp , a duzo exp'a , wrzuc gap -9 i wtedy zabijaj mobki lub co jest duzo latwiejsze siedz na taxie , ludzie farmia na ongach najwiecej sp... ja sam obecnie farmie sobie postac ktora ma 260k sp na dzien dzisiejszy... chyba z grubsza napisalem o co chodzi?

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie bo mówisz że gap mam -3 ale ty chyba bierzesz pod uwagę bicheon bo we fire mam 13 mastery level i czy to też trzeba brać pod uwagę?

Opublikowano
Mam jeszcze jedno pytanie bo mówisz że gap mam -3 ale ty chyba bierzesz pod uwagę bicheon bo we fire mam 13 mastery level i czy to też trzeba brać pod uwagę?

nie liczy się największy mastery jaki masz czyli masz bich 16 i fire 13 a lvl masz 19 to aby ten 16 liczysz co się równa gap 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...