Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter - Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka, mam do was pytanie. Co się bardziej opłaca kupić:

- Peugeot Speedfight 2 (używany)

- CPI Oliver Formula R (nowy, nieużywany z salonu)

Cena jest podobna, ale chodzi mi o tuning, blokady na skuterze, ile lat wytrzyma i o to jak często może się popsuć.

Mógłby mi ktoś doradzić co mam wybrać ? Skuter potrzebuję ogólnie do jeżdżenia po mieście, nie chcę go do jazdy na jednym, nie będę go katować czy coś w tym rodzaju.

Edytowane przez Cebusiek729
Opublikowano

Peugeot Speedfight 2 , polecam , już po samej marce już byś wiedział :) a używany jest pewniejszy niż nowy :) chyba każdy wie dlaczego

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

A jeżeli chodzi o awaryjność tych marek, jak z tym ?

Miałem okazje kupić nawet kilka razy Speedfight'a ale albo coś było uszkodzone w nim, albo strasznie porysowany albo był katowany - Takich skuterów nie chcę.

Opublikowano

Oczywiscie, że Peugeot Speedfight 2. Paru kolegow mialo wlasnie ten skuterek i jakos im sie nic nie psulo, to zalezy od poprzedniego właściciela. Jezeli chcesz kupic uzywany to dobrze wziaśc jakiegos mechanika lub osobe ktora jest obezana w silnikach, bo wyglad zewnetrzny jestes sam wstanie okreslic.

Opublikowano

Speedfight 2 bardziej się opłaca moim zdaniem. Też myślałem nad kupnem Sf2 ale jednak decyduję się na Zipp'a Axisa.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Bardzo dobry model Peugeota, który od lat ma duże doświadczenie w robieniu skuterów, a jego marka kojarzy się z jakością. vs. Jakiś CPI, nie wiadomo co to jest itp.

Oczywiście, że Peugeot, nawet jeżeli jest używany, masz zapewnione to, że nie będzie się psuł, będzie miał znakomite osiągi itp.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Lepszy peugeot...Bez gadania...DObra marka, częsci łatwo dostępne, mam peugeota tkr od 2 lat i jeszcze nic nie wymieniałem a jezdzi jak nowy.

Opublikowano (edytowane)

@UP

W temacie rozmawiamy o Peugeocie Speedfight 2 a nie o TKR, te modele mogą się od siebie różnić osiągami i awaryjnością !

Miał ktoś jakieś doczynienie z CPI Oliver ?

Edytowane przez Cebusiek729