Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was prośbę. Kiedy budowałem ogromną wieżę, to przed chwilą zauważyłem, że nie mogę dalej kłaść klocków do góry. Podobno istnieje jakiś mod, który umożliwia posadzenie większej ilości klocków do góry. Czy wie ktoś jak nazywa się ten mod?

Opublikowano

A czy istnieje jakiś inny? Bardzo mi zależy na dokończeniu tej wieży, bo jestem dopiero w połowie i nie chciałbym aby tyle pracy poszło na marne.

Opublikowano

Niestety nie znalazłem takiego, raczej nie ma. Poproś autora yMod o aktualizowanie wersji masz 2% szans że zaktualizuje ;p.

Admin Cienia
Opublikowano

Zawsze możesz spróbować obniżyć sobie, lub stworzyć mapę za pomocą MCEdit, np. do 1 blok na bedrockiem i przenieść sobie budowle. Chyba, że bardzo zależy Ci na ogromnej wysokości.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dzięki za rady. TCQ jeżeli tak zrobię to i tak dojdę do nieba, bo ta wieża jest ogromna, ale spróbuję, bo na 128 kratce już nie mogłem iść do góry, a planuję żeby wieża miała 108 klocków wysokości. :)

_Shadowlord Nie będę spamował autorowi, aby zrobił tego moda na 1.6, bo i tak nic z tego nie będzie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...