Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sura WP

Gony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dopracowany poradnik, od kiedy w bransoletach i ogólnie biżuterii wchodzi bon int?

Od kiedy w hełmie wchodzi omdlenie? - Myślałem, że tylko w naszyjniku/broni/butach.

Poza tym, hwang to gówno, jedynie na mniejszych lvlach się przydaje, bo na większych (75+) gdzie zaczynamy expic w grocie/red lesie to będziesz częściej z nim padał niż ze stalką (przeszywy).

Naszyj z nieb łez nie ma 10% na przeszywkę tylko chyba 22, nie przyglądam się temu, ale chyba tyle.

Skille:

Czarowane pierwsze, zgadzam się.

Drugi do expa dawałbym smoczy wir gdyż wolę więcej bic niż otrzymywac mniej obrażeń.

Trzecia zbrojka - wtedy się przydaje bo będziemy expic w v2, a tam nie biją przeszywa.

Czwarty palec - tutaj bym się zgodził, bo palec jest przydatny bo pvp jak i pvm.

Piąty strach - strach to ja bym mógł nawet zastąpic zbrojką bo -39% dmg daje więcej niż te 200 czy ileś tam defa. (mówię o skilach P)

Szóste rozpro - przydatne jest w pvp, a w strach/zbrojkę daje zawszę jako ostatnie, no chyba że robisz postac głównie na expa.

Status:

Gdy już się wbije 90 - raczej 86 i 3 kulki przy maksymalnym statusie 90.

Do statusu nie mam zastrzeżeń, no może kilka, ale nie będę ich rozpisywał bo są drobnostkowe.

Ogólnie gdybym miał komuś polecac jakiegoś tut'a to napewno bym mu nie pokazał tego ;f.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...