Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile macie warna?:D

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

5% ,a wpisów 6 ;)

No nie wiem jak ktoś mający zaledwie 200 postów może mieć warna, chyba prosił o niego.

1365526782-U231645.png

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem jakieś tam procenty za sygnę (od Quazu i kilo_kartofli) 2 lata temu, ale się przedawniły ;)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

20% , miałbym 25% ale sie "wybroniłem" przed niesłuszymi %%

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

15%

Do jednego mam wątpliwości,ale nie będę się odwoływał,nie chce mi się ;d[wg.mnie zaproponowanie innego rozwiązania to nie jest spam]

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Tak na marginesie:P

A właśnie ludzie, jest możliwość zmiany nicka na forum?, bo obijało mi się o uszy.

Jedynie ranga ,,Gold Member" (do wygrania w konkursach itp.) daje możliwość zmiany nicku :)

15% przy czym za 1 jedynego posta dostałem warna za 'spam' i 'górnik' :D a wogóle co to znaczy górnik?

Górnik - tak nazywamy osobę która ,,odkopała" b. stary temat... Np. ostatnia odpowiedź była w listopadzie 2010r. a Ty napisałeś jeszcze posta w tym temacie np. wczoraj... Dostaje się za to warna, ponieważ przez tak długi czas autor na 99% już do tego tematu nie zagląda i może ma już rozwiązanie :)

PS. 25% B)

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...