Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]który serwer wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam dylemat czy wybrac serwer:

avalonmt2

febemt2

auroramt2

szukam na jednym z tych serwerów cos typu lv max 99lv "malo epikow" czyli po 2-3 bez zbednego eq. który mi polecacie?

dawniej gralem z naciskiem na "dawniej"

;]

Opublikowano

Zadnego z tych serwerow bym ci nie polecil jezeli szukasz '' troszke '' trudniejszego serwera gdzie sa epiki jedynie do 80lvl-a to polecam Tiveria.pl. Co prawda mozna tam wbic ponad 120 ale nie latwo do tego dojsc = )

Opublikowano

Z tych nedznych serwerow to juz avalonmt2 jest najlepszy

Ale tak jak makys powiedzial,tiveria jest fajnym serwerem.Takim ktory sie nie nudzi po 2h

sstwc.jpg

Opublikowano

no ja wiem ale myslalem nad serwerem w ktorym jest 99lv choc no 99lv max to nigdzie nie znajde;] mi bardzo zalezy nas erwerze w ktorym jest max 99lv <prawie nigdy nie ma> i epik to max 1 zadkosc szkoda ale poszukam jeszcze;] choc na tym lv najbardziej mi zalezy;]

;]

Opublikowano

to tylko od Cb zależy co Ci pasuje ale ja bym wybrał aurore ;> bo a avalonie za dużo osób ale jak pisałem jak lubisz:>

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Avalon taki sam jak Aurora. Tylko że Avalon na nowej maszynie a Aurora na starej po starej maszynie avalona. Jak chceesz 2-3 epiki to wybierz Serwer hard czyli Febe Tam ta sie robić epiki niektóre itp ale ciężej.

34841.png

33983.png

avalonmt2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...