Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] Minecraftowe przygody

LukaszTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jest to 2 podejscie do seri filmikow z gry minecraft.

A wiec do rzeczy :

Tutaj znajdziecie fimy z tej serii ...

Filmy beda aktualizowane :)

Prolog :

http://www.youtube.com/watch?v=XueSbdm1MbU&feature=channel_video_title

Odc. 1

http://www.youtube.com/watch?v=4K-_nS8JspU&feature=channel_video_title

Odc. 2

Klik

Bardzo bym prosił o skomentowanie i ocenienie filmów A nawet jeśli chcecie to możecie dać mi SUBa wtedy bardzo mi pomożecie :)

Opublikowano

To chlopak...

A co do filmiku obejrze i ocenie zaraz

@EDIT

Hmm lepsze od tej pseudo fabuły ;)

I nawet mi się podobało, ale ogarnij mikro (cicho troche jest), i nie dawaj podkladów muzycznych ;P

A tak to spoko jak mi się spodoba next odcinek to masz suba

Zbieram -

Opublikowano

No nie wiem czy chlopak, lepiej sie od niego dowiedziec :D (nie obraz sie!)

Chłopak :) Wiesz co ? sorry za ten glos no ale po 1 nie mam jeszcze mutacji ( niedlugo powinienem miec ) i mikrofon szumi i musze odszumiac :)

Opublikowano

Przepraszac nie musisz :D, i zauwzylem ze nie przeszedles mutacji :P, a mikrofon jakos specjalnie nie szumi.

Bo odszumialem programem ale mam zamiar kupic nowy :) Ale to jak matka bedzie jechala na zakupy to sie z nia wybiore i cos tam kupie :)

Opublikowano

A po co mam zasmiecac youtube syfnymi filmami ktorych jest 500? Zeby udowodnic jakiemus frajerkowi ze moge to zrobic, no prosze Cie, podawaj przynajmniej jakies normalne argumenty. I zauwaz ze w jego pierwszym posci pisze ze mam go oceniac.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Nie wyraźnie mówisz, jąkasz się, nudzisz. Szumi coś. Fail.

Opublikowano

Nie wyraźnie mówisz, jąkasz się, nudzisz. Szumi coś. Fail.

Po 1 . mowie wyraznie

Po 2. moze i sie jakam ale do czasu bo stersik mały

Po 3. Szumi bo mam zje**** mikrofon w przyszlosci bedzie nowy :)

Opublikowano

Finaq dlaczego go obrażasz? zrobił ci coś? widać twoje dziecięce zachowanie pewnie sam mu nie dorastasz do pięt że tak powiem

7/10 ogólna ocena Próbuj Próbuj i dalej Próbuj a może kiedyś uda ci się zrobić coś takiego jak JJayJoker

powodzenia

beznazwy1yq.png

Zbieram plusiki

Opublikowano

Finaq dlaczego go obrażasz? zrobił ci coś? widać twoje dziecięce zachowanie pewnie sam mu nie dorastasz do pięt że tak powiem

7/10 ogólna ocena Próbuj Próbuj i dalej Próbuj a może kiedyś uda ci się zrobić coś takiego jak JJayJoker

powodzenia

Dzięki :) Próbuje :) a te 7/10 to i tak jak dla mnie sporo ;d A powiesz mi co zmienic ? :D

finiaq pisz na temat albo wgl. :)

Opublikowano

O k*rwa ;x Grubson! Nienawidzę go! Jedynie \m/* ! Ale oceniam film nie muzykę... trochę przynudzasz , ale o niebo lepsze od tego odcinka "fabularnego" moja ocena wtedy brzmiała 3/10 chyba... To teraz dam ci 5/10 bez tej okropnej piosenki tego okropnego "artysty" dał bym ci jakieś 6 lub 7/10

*Jak by ktoś nie wiedział co to znaczy \m/ to to jest METAL ! :D Btw... Metal i rock rządzą!

F7FwxF8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...