Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Wypowiedź osoby z forum darkorbit

piotrekp10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przedstawić wam bardzo istotną informację. Pewnie ten temat zostanie usunięty, a ja dostanę bana ale mam nadzieję, że ujrzy to jak najwięcej osób, i że przekażecie to graczom dalej.

Uzyskałem informację, że BigPoint jest powiązany z twórcą kBota oraz kerkavy niezapisaną umową (czy jak to inaczej można nazwać). Chodzi o to, że BigPoint pobiera od twórcy tych programów część zysków w zamian za to, że osoby, które wykupiły licencję na te programy NIE DOSTANĄ BANA! Oficjalni resellerzy tych programów (przypomnę - bot kBot [pochodna IBota] oraz dodatek kerkava [namierza statki i widzi niewidki]) nie wypowiadają sięan ten teamt (nie mówią ani tak, ani nie), a samą informację dostałem od osoby, która jest spokrewniona z jednym z adminów tej gry. Nie pisałbym tutaj oczywiście bez dowodów. Sam twórca programów twierdzi, że 'podaruje' 100€ temu, kto dostanie bana za używanie jego programów po ich wcześniejszym wykupieniu. Ponadto NIGDY nie słyszałem o przypadku zbanowania za używanie wymienionych wcześniej programów (a w świecie botów, skryptów i programów do DarkOrbit siedzę bardzo długo). To wszystko składa się w coś, co nie powinno mieć miejsca. BigPoint za bardzo 'leci' na pieniądze, co mam nadzieję doprowadzi go do upadku.

To tyle, co chciałem powiedzieć. Proponuję żebyście skopiowali to, co tutaj napisałem i przesyłali sobie dalej i dalej (przez TS, gg, Skype czy czego tam używacie). Niech BigPoint wie, że wpadł głęboko.

Mam nadzieję, że teraz już wiecie dlaczego wielu graczy, którzy używają boty, nadal są na mapach, gdy już dawno powinni dostać bany.

Pozdrawiam

P.S. poprzedni teamt o tym został usunięty dlatego ten też pewnie zostanie usunięty. Proszę kopiujcie to i przesyłajcie innym. Niech wszyscy wiedzą o przekrętach BigPointa!!

Czyżby to bylo prawdą?

Opublikowano

"Mam nadzieję, że teraz już wiecie dlaczego wielu graczy, którzy używają boty, nadal są na mapach, gdy już dawno powinni dostać bany."

Ja też używam KBota. Bana nie ma. Jednak napisałeś to w takiej formie, jakbyś robił wyrzuty tym, którzy KBota kupili. Mówię ci - 20zł to nie dużo za takiego bota.

Opublikowano

włąsnie miałem zamiar kupić kbota ale nei iwem od kogo najpewniej i w jakiej cenie stoi sms coraz bardziej się przekonuje do tego bota

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Piotrek dziwie Ci się, że takie rzeczy piszesz na forum, na którym są tylko cheaty, bugi i boty... Pisząc to miałeś na myśli chyba to, żeby użytkownicy tych botów dostali bana tak?

sygnaturakill.png
Opublikowano

Zrozumcie ten tekst (ja go nie pisałem, a po drugie sam mam wykupioną licencje z gg). Chodzi o to, że prawdopodobnie wszyscy użytkownicy Kbota oraz Kerkavy ponieważ bigpoint ma 50% udziałów z tego, że my kupujemy :) (informacja ta nie jest pewna oczywiście). To jest raczej dobra informacja. A bigpoint jak to bigpoint odrazu usuwa z forum ten temat...

Opublikowano

Dziwne by było, gdyby BP nie usunęło takiego tematu z własnego oficjalnego forum. Przecież to jest promowanie używania botów. A tak naprawdę bardziej im się opłaci, jak ktoś zrobi przelew za 100zł w mhh niż raz kupi bota za 80, z czego powiedzmy mają 40zł...

Opublikowano

ale to mozna porównac tak ze albo wybierasz krótki zastrzyk gotówkowy albo długotrwała inwestycja ktora ci sie zwrovi z zyskiem po pewnym czasie ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...