Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Widoczność nowego EQ na modzie

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kmr nie ma nic do tego że się zabawiasz jego modem ? :P

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

słabe to jakieś... jak mod korzysta z tych plików item_proto i item_list z innego serwera dodanego samemu to widac tylko wygląd broni, hełmów, tarczy (epickich oczywiście) a jakie pliki zawierają wygląd zbroi i całej reszty? i jak ich użyć bo w edit są tylko 2 miejsca i to już wykorzystane sposobem wskazanym przez Ciebie :P

Ale + dam bo jednak coś zadziałało ^^

Posiedziałem przy tym troche jeszcze i zadziałało wszystko, mój błąd.

Dzięki za poradnik! ! ! ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema. Mam takie pytanie ,bo ten poradnik tyczy się polskich serverów i polskich plików a co jeżeli chce widzieć na kamerze itemy z priva ale zagranicznego..? dzialac dziala ,ale gra bez tych itemow nie ma sensu :P zamiast locale pl mam de to raz a dwa ze rozszerzenia tych plikow to nie eix i epk tylko eif i epc. Ten server to ValMondial a konkretniej AraMPC Ultra Fun. Jest ktoś kto mógłby mi zrobić gotowca do kamera z itemami z tego servera? Jak tak to prosze o upload i linki ,jeżeli nie to chociaż jakieś wskazówki odnośnie tego czy wgl jest możliwość widoczności itemów z tego priva na kamerze. Na polskich nazwach mi nie zależy chciałbym je widzieć i żeby bony były po polsku bez tego ciężko grać.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

potrzebowal bym tego na pandore, ma ktos moze? :)

wlasciwie to czemu kamer nie zrobi moda tak zeby dzialy itemy na tych serwerach ktore sa wgrane ?

21866.gif
  • 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skąd wziąć ten CONNECT HELPER ??? BĘDĄ LAJKI.

nie ma tutaj szczegółów dla zielonych poradnik się nie przyda -

Dokładnie :/ ja tego nie ogarniam.

Opublikowano

Zrobilem tak na emperius i dalej nic nie bylo widac jest jakis lepszy sposob ? ;/

asdasdasdasdasd.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej skoro umiecie to zrobic to zrobcie mi server PandoraMT2 z Modem i z mapami takimi jak dolina smierci,pustynia wygnancow itp i dajcie link do niego.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc :P

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...