Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbugowany szaman, niema konia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Otóż mam problem ze swoim clientem. Po wejściu na serwer szamanem niby wszystko działa. Są handlarze, jest poziom koło nicku ale okazuje się że szaman ma zbugowane skille. Atakującymi nic nie robię np dzikim psom a gdy próbuję rzucić pomoc smoka to jakimś cudem nie zalicza tego skilla i buffa niema. Na dodatek gdy przywołam konia to obok postaci go niema i gdy na niego wsiadam to postać tak jakby szybko wchodzi i schodzi z niego...

O co w tym chodzi?

Co może powodować ten bug? Błagam was o pomoc!

PS. Gdy loguje się na cliencie 2008r to wszytko działa jak należy.

Aha teraz się kapnąłem że dzieje się też tak ze skillami wojownika, sury i ninji...

Edytowane przez PiotrekBjs

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

Opublikowano

Animacje są ok. Gdy np włączę POMOC SMOKA to jest animacja że rzucam tego buffa a jednocześnie tego buffa nie daje postaci... Jest tylko animacja niema efektu... Client to zwykły metin pl 2010r. Do niego wkleiłem tylko pliki root i launcher tim'a.

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...