Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Kupilem tydzien temu yangi na allegro goscio mowil codziennie ze nie ma dzis na tym serwerze i beda na drugi dzien tak juz minal tydzien napisal w koncu ze wysle mi na konto moje pieniadze podalem mu nr konta i czekam juz 3 dni i nic nie ma go na gg ani nie odpisuje na email. Czy da sie cos zrobic? na allegro mial 300 pozytywow

Opublikowano

a ja ci powiem tak To że ma 300 pozytywów to napewno miał jakieś negatywy poczekaj jeszcze 1 dzien Bo przelewy idą 3dni max Jak nie to zgłoś sprawe do allegro a allegro zglosi to na policje ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

Kupowałeś poprzez allegro czy może prywatny przelew? Jeśli przez allegro to zgłoś to do tamtejszego Teamu, a oni ze sprawą pójdą dalej i możesz liczyć na odszkodowanie do 10 tys. zł.

Opublikowano

o 15 zl to nie zglosi na policje samemu sie zglasza allegro ma to w dupie sam kiedys zostalem oszukany na 500 zl allegro nie robi nic tylko zalatwia dowody jakies ewentualnei samemu sie zglasza

Ten sprzedawca to nie jest czasem supergm?

Opublikowano

Kupowałeś poprzez allegro czy może prywatny przelew? Jeśli przez allegro to zgłoś to do tamtejszego Teamu, a oni ze sprawą pójdą dalej i możesz liczyć na odszkodowanie do 10 tys. zł.

wez zmien dilera serio.napisz od razu ze milion zlotych dostanie odszkodowania.co do autora tematu poczekja do wtorku jak kasy nie bedzie to wtedy wystaw negatywan na allegro i to tylko tyle mozesz zrobic.

Opublikowano (edytowane)

jak ci nie odda idź na policję

@down chciałeś być fajny? został oszukany na allegro za 1x dostanie upomnienie a potem za kraty ...

wiem bo mój kolega był jak go oszukał jakiś typ na 40zł

Edytowane przez A!ml3Ss*

Zbieram +

Opublikowano

jak ci nie odda idź na policję

tak i co powie zlamalem regulamin gry oszukali mnie na wirtualne kase ktora handlowac nie mozna.no powiec co ma powiedziec.

Opublikowano

Jeżeli yang nie dostaniesz to możesz śmiało pisać o oszustwie.. Ale oni ci odszkodowania nie dadzą, jedynie konto usuną.. A szkoda konta tam gdzie jest 300 komentarzy. Większość pozytywna. Ile kupiłeś tych yang ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...