Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Mag który jest dobry na arenie i nie tylko!

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dzisiaj chcem opisać dokładnie postać z gry Shakes & Fidget czyli gry przeglądarkowej.

W grze mam dośwadczenie ponieważ miałem Zwiadowce 101lv i Teraz mam maga 34lv i dalej rośnie.

A więc do rzeczy.Teraz opowiem jakie są jego + i -.

+ Plusem jego jest to ze ma duże obrazenia np: Woj na 34lv zabierze ci 2k a ty magiem jeżelii masz EQ z inteligencją to walisz mu po 10k

+Postać nie jest droga ani trudna.Często fajne rzeczy można dostać za misje oraz lochy.

+Postać świetnie nadaje się do lochów bo zadaje dużo dmg przeciwnikowi.

A teraz to co najgorsze czyli -

- Postać ma mało hp.

I Dalej moim zdaniem niema już -.

A teraz przejdźmy do Misji.

Postać w misjach sprawuję się świetnie.Mah zadaje potworom po 13/14/15k a z krytyka po około 29-32k.

Tutaj hp niema nic do znaczenia w misjach.Potwory walą ci po 300-900 z krytykiem po 2k(ale bardzo zadko wchodzi im krytyk.)

Z misji tak jak już mowilem mam prawie pól eq.Pokaze wam teraz jakie maja bony.

-Rękawice czelednika szcawnego lisa

Pancerz:78

Inteligencja +26

Wytrzymałość +20.

Buty adepta szcawnego lisa

Pancerz:84

Inteligencja +49

Pas adepta szczawnego lisa

Pancerz:75

Inteligencja +56

To jest moje eq z misji.

Teraz powiem jak dobrze rozwinąć postac by być dobrym na arenie.

A więc tak,ja powiem jakie ja mam punkty z moimi itemami które mam zalozone.

Siła 75 -Obrona 37

Zręczność 119 -Zdolność uniku 59

Inteligencja 533 - Obrazenia 6136-7548

Wytrzymałośc 315 -21402

Szczęscie 206 Cios krytyczny- 15.61%

Ta oto moja postać wygrywa 9/10 pojedynków na arenie.

Teraz powiem jak rozdać statystyki i co wazne a co nie.

Więc tak,ja powiem jak powinny wyglądać wasze staty z itemami juz i z rozdanymi punktami.

Przejdźmy do rzeczy,umnie te statystyki które sa niewazne u maga.

Inteligencja: Inteligencji dobrze by było gdybyś mial minimum 500

Wytrzymałość: Ja osobiscie mam 315 i jest dobrze więc radze wam mieć minimum 290

Szczęscie: Ja mam 206 i czesto mi wchodzi kryt więc radze mieć minimum 190.

To juz konieć mojego poradnika.

PS:Jezeli chcecie zarobić kupcie Gryfosmoka i bierzcie misje z duzą kasa.

tut by jugens22 zakaz kopiowania!

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

jak pierwszy raz napisałeś "A więc do żeczy" to pomyślałem sobie, ahhh byk mu się zdarzył.

ale jak zobaczyłem "Przejdźmy do żeczy" to...

poza tym według Ciebie "Postać świetnie nadaje się do lochów". tzn, że jest lepsza od zwiadowcy albo wojownika? NIE

zręczność i siłą są nie ważne u maga? gl&hf. takich jak ty zjadam na śniadanie :)

Opublikowano

@Up

To mam pomysł! TY zrób poradnik o magu, napisz wszystko co ważne a co nie i MY go ocenimy ;) Napewno nie chciałbyś zobaczyć takiego posta jak ty napisałeś pod swoim poradnikiem, więc uszanuj to co kolega napisał, a to że mag jest najgorszy w lochach to nie jest prawda bo na 55 miałem pierwsze dwa lochy wyczyszczone, w trzecim 7/10 a w czwartym 5/10 ;) Gdzie znajomy woj 67 przedwczoraj (wtedy 65) wyczyścił drugi loch :) Staty ma dobrze rozdane jak na woja a eq to 6/10 artefakty gdzie ja 5/10. A o zwiadowcy nie mówię bo dobrze rozwinięty jest o wiele lepszy od maga w lochach, ale woj napewno nie.

Poradnik nawet dobrze napisany, tylko mało kolorków (:P) i trochę byków... Leci "+" :)

@Down

Jeśli masz taki problem a posiadasz Worda to możesz skopiować tekst do niego i tam według autokorekty poprawić błędy :)

Ekhem...
To na tyle :D

Opublikowano

@Up

To mam pomysł! TY zrób poradnik o magu, napisz wszystko co ważne a co nie i MY go ocenimy ;) Napewno nie chciałbyś zobaczyć takiego posta jak ty napisałeś pod swoim poradnikiem, więc uszanuj to co kolega napisał, a to że mag jest najgorszy w lochach to nie jest prawda bo na 55 miałem pierwsze dwa lochy wyczyszczone, w trzecim 7/10 a w czwartym 5/10 ;) Gdzie znajomy woj 67 przedwczoraj (wtedy 65) wyczyścił drugi loch :) Staty ma dobrze rozdane jak na woja a eq to 6/10 artefakty gdzie ja 5/10. A o zwiadowcy nie mówię bo dobrze rozwinięty jest o wiele lepszy od maga w lochach, ale woj napewno nie.

Poradnik nawet dobrze napisany, tylko mało kolorków (:P) i trochę byków... Leci "+" :)

Tak wiem ze robie często byki ale jestem daltonistą nic na to nieporadze;)

UggNk9.gif

Opublikowano

ale prawdę mówiąć ty 15% krytka, to jest nic !

Mag powinien mieć na Krytyka ponad 25% to wtedy co 2 strzał wchodzi krytyk prawie :)

@Topic

Ustaw tekst na środek lepiej się czyta :)

Opublikowano

Gamus, sorry ale chyba nie widziałes czytelnego i przejrzystego tutka. Odstęp po każdej linijce? Według mnie on wcale nie jest czytelny i przejrzysty.

na 55 miałem pierwsze dwa lochy wyczyszczone, w trzecim 7/10 a w czwartym 5/10 ;) Gdzie znajomy woj 67 przedwczoraj (wtedy 65) wyczyścił drugi loch

Zacząłem grać miesiąc później od mojego kolegi (zwiadowca) magiem i ja mam teraz 20 lvli przewagi nad nim. WOW!!! Odkryłem że magiem się szybciej expi. Szalone nie?

Napewno nie chciałbyś zobaczyć takiego posta jak ty napisałeś pod swoim poradnikiem, więc uszanuj to co kolega napisał

Jesteśmy na forum, tak? Tak. Więc dlaczego miałbym nie móc wyrazić własnej opinii? To jakieś kółko adoracyjne i mam chwalić wszystko to co inni napiszą? Jeśli się z czymś nie zgadzam i mam ochotę wyrazić swoją opinię to robię to.

Tak wiem ze robie często byki ale jestem daltonistą nic na to nieporadze;)

wtf? Co ma daltonizm do robienia błędów ortograficznych?

Jeśli natomiast jesteś dyslektykiem (mam nadzieję, że o tym właśnie mówisz) to nie wciskaj kitu, że nic na to nie poradzisz bo przy odrobinie pracy można się tego pozbyć. Póki dzieci w podstawówce i gimnazjum nie miały profitów z powodu bycia dyslektykiem to mało kto "miał tę dolegliwość". Potem bah! Jak grzyby po deszczu zaczęły się takie osoby pojawiać. Dodam jeszcze, że sam mam dysleksje i jakoś nie robię takich błędów. Chyba, że jesteś w podstawówce- tam też mi się zdarzały byki typu "hyba" ale z czasem dysleksja "przemija"

Opublikowano

To poradnik ? Toż to bardziej opis twojej postaci

tego nawet nie da się czytać

To juz konieć mojego poradnika.

...

tut by jugens22 zakaz kopiowania!

pffffffffffffff

Opublikowano

Moim zdaniem mag to najlepsza profesja...

Zadaje największe obrażenia...

I w najczęstszych wypadkach przeciwnik nie zdąża go zabić!!!

Opublikowano

na tym poziomie postaci nei ma co pisac takich postow bo jak amsz duzo wyzsze lvl to wygladacalkeim inaczej , zeby pisac takei posty i ktos mial porzytek to musisz byc conajmnej top 10 na serwerze

przyklad maga co se radzi wszedzie

mag-1.jpg

lvl 250+ , 119 lochow zabezpieczonych

ranking topka sama

wiec taki by mogl radzic dokaldnei jak byc dobrym bo ma bardzo dobre satty

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

nie no sa lepsi pewnie ;p

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

na tym poziomie postaci nei ma co pisac takich postow bo jak amsz duzo wyzsze lvl to wygladacalkeim inaczej , zeby pisac takei posty i ktos mial porzytek to musisz byc conajmnej top 10 na serwerze

przyklad maga co se radzi wszedzie

mag-1.jpg

lvl 250+ , 119 lochow zabezpieczonych

ranking topka sama

wiec taki by mogl radzic dokaldnei jak byc dobrym bo ma bardzo dobre satty

Tak ale tut jest dla tych co zaczynaja ;)

Oftop: Jak na taki lv mało masz kryta ja mam 30% teraz ;D

UggNk9.gif

Opublikowano

nie szkodzi kryt to nei wszystko :) przy mojej sredniej kryt nei wymagany wielki malo kto podkakuje ;p

Opublikowano

Oftop: Jak na taki lv mało masz kryta ja mam 30% teraz ;D

no właśnie widać jaki z ciebie znawca

gówno wiesz o tej grze ;) nie pisz więcej tutoriali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...