Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się ?

Rebe1946

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy opłaca sie kupić KBota u Ruskich lub Bosser'a i podwajacz i puscić go na konto na które się wydało 150zł ??

PS. I jeszcze 1 pytanie , który bardziej bezpieczny jest KBot ten u Bosser'a czy ten u Ruskich

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

PS. I jeszcze 1 pytanie , który bardziej bezpieczny jest KBot ten u Bosser'a czy ten u Ruskich

Muahahahaha, widzę, że masz pojęcie o botach...

A czy się opłaca to oceń sam i powiedz czy konto miało już ostrzeżenia.

Opublikowano (edytowane)

opłaca się,oba są tak samo bezpieczne bo bosser to tylko dealer

@ps kamel szybszy <_<

Edytowane przez pltomek3
Opublikowano (edytowane)

Szczerze to niewiem czy konto mialo ostrzezenie bo dostalem je od kuzyna i kupilem premke i tam 3 eski wyslalem , ale chyba nie bylo bocone bo ma tylko 3k jackpota i jest od 2009 roku

PS . I mniejwiecej ile bym zarobil przez 2 tyg bocenia na KBocie i podwajaczu puszczajac bota okolo 8-10h dziennie

Edytowane przez Rebe1946

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano (edytowane)

Szczerze to niewiem czy konto mialo ostrzezenie bo dostalem je od kuzyna i kupilem premke i tam 3 eski wyslalem , ale chyba nie bylo bocone bo ma tylko 3k jackpota i jest od 2009 roku

PS . I mniejwiecej ile bym zarobil przez 2 tyg bocenia na KBocie i podwajaczu puszczajac bota okolo 8-10h dziennie

To skoro to kuzyn, to możesz go się spytać czy używał bota i czy nie dostał ostrzeżenia.

Jeśli chodzi o samo kupno to kupuj od Ruskich. Dealerzy biorą 2 razy tyle. U ruskich płacisz PSC za 20zł i tyle :) Moim zdaniem najlepiej pisać do Andryxy(Najszybciej odpisuje)

Mi zbiera średnio 3k na godzinę(z podwajaczem będzie 6k), więc sobie możesz policzyć.

Pozdro

Edytowane przez ThisIsNick

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

Powiedzmy, że KBot będzie ci zbierał 2'500 uri na godzinę (a zazwyczaj zbiera wiecej, przynajmniej mnie w okolicach 3'000) to z podwajaczem będzie 5'000.

14*8*5'000=560'000 uridium.

To jest taka 'biedna' wersja tego co możesz zarobić, bo policzyłem na 8h (przy 10h będzie o 25% więcej, czyli około 700'000), a także bardzo prawdopodobne jest, że będziesz wyciągać 6'000-8'000 na godzinę (zależy od serwera)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...