Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motor 80cc-125cc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dwa lata temu kupiłem skutera (romet router bassa) bardzo mi się podobał bez przeróbek wyciągał 85 km/h jak go przerobiłem na 65 cc i sportowy wariator , pasek , sprzęgło to latałem nim do 100 km/h z górki na prostej 85-90km/h i mi się zepsuł za tydzień będzie chodził ale odaję dla ciotki za free żeby jeździła do pracy i myślę nad kupnem czegoś innego i tu do was pytanie co polecacie, jakie ja mam wymagania (silnik czterosuw , pojemność od 80 cc do 125 cc , v max do około 120-130km/h ,musi być typowo szosowo-turystyczny, najlepiej żeby był zarejestrowany na mniejszą pojemność bo nie mam 18 lat ale jak będzie na 125 cc to nic się nie stanie ) co polecacie za pomoc moge dać + i nie piszcie komentarze typu masz allegro.

Opublikowano

Ile do wydania ?

Jak chcesz chińczyka i w miarę nowego to rozjerzyj się na allegro za GB street 125cc rejestrowany na 50cc . Do 2,5k powinien jakiś być ...

Napisz ile masz kasy to może zapoda się coś z wyższej półki , bo ten GB street to 4suw ;f ale 120 wyciągnie

Opublikowano

4sów...chinczyk... skąd ty sie człowku urwałes?4sów idzie na jak moja babcia...Nawet nie da rady tym zaimelić/stuntować.Kolejna sprawa to chniczyk..Ja mam peogeota TKR(francuski)juz ponad dwa lata co dzien dostaje po dupie i jezdzi jak nowy.Katuje go co dzien(to jest 50cc) i dalej idzie na prostej 100km/h.Kup coś z tych juz lepszych i nie 4sów bo to chuj a nie jazda..Peugeot, kawasaki, yamaha, suzuki, aprilla poszukaj cos z tych marek bedziesz na 100 zadowolony.Do 2500zł kupisz Np takiego jak ja mam:

allegrosz

Opublikowano

Kurwa wiem ze to gówno , ale skąd mam wiedzieć ile on ma kasy na wydanie?

Też wolę 2T bo ma przyspieszenie ale V-max przemawia za 4t

Opublikowano

@up honda cbr?przynajmniej 5tys taka brzydka.Pozatym on nie ma 18 zeby jezdzic CBR;]

Bierz 2t jak pościągasz blokady to 120 z palcem w dupie pójdzie.

Opublikowano

heheh spokojnie do wydania mam do 4 tys. i 2t nie chcę ponieważ nie chodzi mi o szalenie i start tylko o spokojne jeżdżenie czyli 4t oraz o v-max i bym wolał coś innego niż chinczyk dzięki za odpowiedź inne propozycje też są mile widziane :)

Opublikowano

Fajna propozycja dzięki za GB street 125cc ale ciężko znaleźć oryginalną tylko same przeróbki może być używany ale nie przerabiany bo na przeróbkach za dużo się przejechałem.

Opublikowano

Ostatnio mialem przyjemnosc jezdzic Diabolini XB-33 125ccm... To jest 125ccm zarejestrowane na 50 i musze powiedzec ze bardzo fajnie to chodzi ;) Sprawdz na necie jak to wygląda(to jest cross)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!