Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy za dowód Mh jest od razu perm czy GM to jakoś spr. A jeżeli ban to ile dni od wysłania demka/ss.?

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

możesz zawsze się odwołać że fałszywy ss ... chyba że ma filmik to wtedy dupa :)

a dni kto to wie kiedy rozpatrzą może będziesz miał farta i rozpatrzą na twoją korzyść ^^

DAJ MINUSA NIE BĄDŹ ŻYŁA

Opublikowano

Na filmiku możesz mieć nagrane że masz SH a bana nie dostaniesz tylko obserwacje bo niejednokrotnie nakręcałem ludzi na sh i support odpisywał że będą ich obserwowali...

Opublikowano

Jeżeli ktoś ci zrobił SS to możesz się od nich odwołać (mówiesz że fałszywe SS) z filmikiem jest gorzej bo wtedy widać wszystko czarno na białym.

Bana od razu nie powinieneś dostać. Będziesz obserwowany jak to mówił kolega wyżej .

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Używanie nielegalnego oprogramowania = perm.

SH/MH/FB itd to wlasnie jest nielegalne oprogramowanie, ss i demka sa rozaptrzywane w ciagu tygodnia.

Opublikowano

Jeśli zostałeś zgłoszony za jakieś cheaty / hacki i spróbujesz się odwołać to GM przeszukuje dokładnie Twoje logi. Te sposoby na zablokowane HS'a nie działają na 100%, a więc zawsze coś tam się znajdzie...

Opublikowano

Ja ci powiem jak to jest bo sam zgłosiłem około 14chińskich boterów (chyba) zrobiłem im SS kilka wysłałem i po 2dniach ban i mi odpisał "Dziękuję za wysłanie nam dowodów na oszukiwanie w grze zachęcamy do dalszej współpracy" mimo że jesteśmy na forum o botach i hackach i nie mam zamiaru patrzeć jak ktoś się wzbogaca a bana nie dostaje ;D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Używanie nielegalnego oprogramowania = perm.

SH/MH/FB itd to wlasnie jest nielegalne oprogramowanie, ss i demka sa rozaptrzywane w ciagu tygodnia.

za fb , sh ,mh perm? moja reakcja była taka xD xD xD xD za to dostajesz bany na konto/a ...

Zbieram +

Opublikowano

tak jak napisal Gizdu

wysłalem ss na suport bo jakis osiol wywalał sklepy z kola

odpowiedz : gracz bedzie obserwowany

diablo3x.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...