Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ciągły Spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Jak juz pewnie zauważyliście, został dodany komunikat "Drogi użytkowniku, sprawdź czy pleple.. temat nie został juz napisany".

Wedlug mnie, dobrym, a nawet zajebistym pomysłem, byłoby dawanie warnów, za każdy temat, który byl juz pisany conajmniej 2 razy. Gdyby to weszło, to również wielce zajebistym pomysłem, byłoby dodanie tej informacji do komunikatu, czcionką ARIAL BLACK, pogrubiona, 72px oraz czerwonym kolorem. No ludzie! To juz zaczyna Wkurwiac! Nie po to są poradniki, aby do nich przekierowywano!

Pzdr.

mpc.png

Opublikowano

Tu masz racje, ja cały czas widzę te same tematy które są zakładane chyba z 50 razy nie wiadomo po co...

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Admin Cienia
Opublikowano
Wedlug mnie, dobrym, a nawet zajebistym pomysłem, byłoby dawanie warnów, za każdy temat, który byl juz pisany conajmniej 2 razy

Bez przesady, to już nikt nie będzie pisał na forum. Po za tym jeśli osoba dubluje własne tematy to zazwyczaj otrzymuje ostrzeżenie. Dodatkowo warny, czy nawet bany nie powstrzymują niektórych osób, są tu tacy, którzy po zbanowaniu zakładają następne konto i znów robią to samo.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Popieram też mnie wkurza jak ciągle zakładają takie same tematu.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• Dodaj nową pozycję...