Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z BioBotem

goblinbcn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam dość dziwny problem z BioBotem

Mianowicię odpalam bota, zaznaczam w collector Bonus Boxes,File>Started

bot się ładuję jak zawszę ale zaraz jak zacznię latać na około 10 sekund robi się cała mapka czarna, i powtarza się to co około 3 sekundy

Nieprzeszkadzało by mi to ale niestety niezbiera skrzynek...:(

a co najdziwniejsze bocę na bio 3 kontami 2 moimi 1 kolegi

1 moje i to kolegi działa lecz problem występuje tylko na 1 koncie:(

przelogowałem się żeby sprawdzić czy niedostałem czasem upomnienia

i okazuje się że niedostałem

normalnie latam po mapkach lecz jak odpalam bota i co chwilę czarna mapka:(

prosiłbym kogoś o to żeby mi pomógł to naprawić jeżeli ktokolwiek umie to zrobić

@edit po kilku minutach zaczyna zbierać tylko kiedy jest normalna mapka tzn. około 6 sek na 16 sek. :(

Edytowane przez goblinbcn

PL2 VRU

Opublikowano

to jest tak zwany logout czyli rozwala ci połączenie a innymi słowy poprostu cie wyjeb^ło musisz wyczyścić kookies przeglądarki pewnie masz mozille więc narzędzia/opcje/zaawanowane i klikasz wyczyść teraz następnie normalnie sie logujesz do gry jeśli jest wszystko ok to bot powinien chodzić a jeżeli pisze ci że niejesteś połączony z serwerem to logout i wchodzisz ponownie na konto i logujesz się na mape jeśli jest tak dalej że niejesteś połączony to odczekaj max 30 min i wyłącz przeglądarke i włącz ją zaloguj się do gry a następnie na mape a jeżeli dalej jesteś niepołączony z serwerem to spróbuj zalogować się przez przeglądarke (k-meleon) na niej zawsze mi idzie i wtedy jak jesteś na mapce to włącz biobota wstukaj swoje dane i połącz ja tak zawsze robie a na dodatek wyszedła nowa wersja biobota 2.0.1 z dodatkiem spy mod

ACTA?-NIE!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...