Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mapa][Parkour+Zagadki] iLabs by TomZak & Tankai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie!

Chciałbym zaprezentować Wam mapę pt.: "iLabs" zrobioną przeze mnie oraz mojego kolegę Tankai. Jest to połączenie Parkour oraz zagadek.

Poziom trudności: Średio łatwa

Długość: 5 etapów

Zawartość: Ukryte "miniDungeony" oraz skrzynie z Slimeball i Złotymi Jabłkami, mini gra dla dwóch osób, 5 etapów.

Zasady:

Nie hackujemy (dość szerokie pojęcie, specjalnie tu użyte), nie niszczymy klocków oraz nie stawiamy.

Zrzut%20ekranu%202011-06-24%20(godz.%2021.29.14).png

Zrzut%20ekranu%202011-06-24%20(godz.%2021.27.11).png

Zrzut%20ekranu%202011-06-24%20(godz.%2021.26.24).png

DOWNLOAD:

To jest ukryta treść, proszę

SCAN:

To jest ukryta treść, proszę

P.S. Pochwal się wynikiem - ilością zebranych jabłek i kulek.

P.S.2 Należy grać na serwerze (nawet lokalnie) z wyłączonymi potworami i zwierzętami oraz zaraz po wejściu wpisać "/spawn", bo spawni w złym miejscu, to nie nasza wina.

Pozdro

Tomek

Edytowane przez TomZak
Opublikowano

Mapę robiliśmy pod forum minecraftforum.com ;)

Dodam jeszcze, że trzeba grać na serwerze z wyłączonymi zwierzętami i po wejściu wpisać /spawn, bo nigdy nie spawni w odpowiednim miejscu, nie jest to nasza wina.

Opublikowano (edytowane)

Aha czyli dlatego zaczynam w labiryncie i nie moge tych zelaznych drzwi otworzyc... i musze wgrywac komendy do single ;/

Niestety, nic na to nie poradzimy.

Ahaaa... stąd to niezadowolenie kolegi wyżej... Nie rozumiałem go :P

Edytowane przez TomZak
Opublikowano

O tak przeszedłem całe ;) Podobała mi sięzabawa z tymi TNT :) I labirynt mógł by być troszke dłuższy.Udało mi się zdobyc 5 slimeballi i 5 złotych jabłek.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

O tak przeszedłem całe ;) Podobała mi sięzabawa z tymi TNT :) I labirynt mógł by być troszke dłuższy.Udało mi się zdobyc 5 slimeballi i 5 złotych jabłek.

Cieszę się, że podoba sie ;) Robiliśmy 2 dni. Wydawało mi się, że labirynt jest wystarczająco zawiły, ale jednak nie ;)

Zdobyłeś wszystkie rzeczy, gratuluję ;) Mógłbyś nacisnąć plusa? Nie "zbieram", chcę mieć tylko obraz ilu osobom się podobało i czy mamy robić kolejne części.

Opublikowano

P.S.2 Należy grać na serwerze (nawet lokalnie) z wyłączonymi potworami i zwierzętami oraz zaraz po wejściu wpisać "/spawn", bo spawni w złym miejscu, to nie nasza wina.

Opublikowano

Mapa super/ciekawa. Czekam na więcej takich mapek... lecz z ciekawym zakończeniem :D.

Co masz na myśli pisząc "ciekawym"?

Hosting/reklamy zostaną.