Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co lepiej kupic spining za 600 000 tys bo mam 700 000 tys czy lepiej dozbierac te 100 000 tys i kupic teleskopowke ?

i 2 pytanie mam 2 sieci 1 za 100 000 tys a 2 za 135 000 czy oplaca mi sie kupic 3 siec ?

na siec wyciagam takie ryby

za odpowiedz daje +/-

post-347581-0-52703500-1308941956_thumb.jpg

post-347581-0-83450500-1308941963_thumb.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz bota na spinning to Ci się przyda spinning ale raczej nie ma działającego na razie więc radzę kupić wędkę.

Ja kupiłem spinning i żałuję Bo i tak na niego nie łowię tylko na teleskopówkę - czekam może wyjdzie jakiś bot na spinning to się wtedy może przyda.

Poza tym musisz mieć około 800+ tysięcy bo do tego dochodzi kupno błystki i kołowrotka.

Jeszcze jak będą ci się zrywać błystki to już w ogóle wydatek...

Co Do sieci to może uzbieraj sobie na wędkę a potem zarób te 135k i kup dopiero.

Opublikowano (edytowane)

oki dzieki ale co do tej sieci chyba kupie 2 siec 1 od wedki bo jednak ta siecia tak duzo sie nie zarabia zaroiblem 80k w 2 dni ... kiedys tyle zarabialem przez 1 dzien zwykla wedka hehe jak sie wyciagalo an 15 lvl 15 kg + a nie tak jak teraz 5 kg +

@edit

+/- ?

Edytowane przez dawid11234
Opublikowano

No w sumie teraz też nie jest źle - jakiś tydzień temu ustawiłem bota na 2.5 godziny i zarobił mi 279 k chyba albo więcej nie pamiętam, a jak ostatnio ustawiłem to rzez godzinę mi 10 rybek złowił więc nie wiem od czego to zależy.

+ poproszę ;)