Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerariaS [HAMACHI]

xMT2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Id sieci : TerariaS TerariaS/1 TerariaS/2 niedługo oczyszczenie sieci :]

Serwer postawiony na kompie :

Ram : 3gb

Procesor : Intel Plentium (nie znam dokładnej nazwy)

Łacze internetowe : 6 do 10 mb/s :F

Hasło sieci : 12345

Hasło serwa : 1

Port: 7777

Ip Serwa ;] : 5.117.139.61

Zasady:

Gramy Nową postacią . Nikt nie ma Vipów coś w tym stylu ;] Kto gra starą postacią ma około 1 minuty na zmienienie postaci na nową inaczej Ban na zawsze ;f Jak serwer jest włączony porozumiewam sie z niektórymi graczami przez skype ;] JEst dużo śmiechu itp :D Zapraszam nick skype siwyxd9 (dzwonić jak serwer on :])

Nie niszczymy cudzych klockow :D i koniec Wbijajcie HOt 1.0.5

Dodam też bardzo istotną informację ;] Ja (Nof! w grze) rozdaje itemki ;] Nie są jakieś pro ale zawsze coś :D

A dla moda wg wzoru :D

Nazwa serwera: TerariaS

Dedyk/VPS/hamachi: Hamachi ;]

Rozgrywka (roleplay, freebuild, survival): yy :D chyba roleplay

Adres serwera: Hasło do serwera 1 Do sieci 12345

Administratorzy:InDeRosz W# grze (nof!)

Regulamin:

1. Nie niszczymy domków

2. Nie wywalamy gdzie popadnie dynamitu bomb itp (ban na zawsze)

Opis:Jeśli jest to możliwe prosze o porozumiewanie się na skype ;] Serwer jest bardzo fajny :D

Uwagi:

Gramy nową postacią ;D

Screenshoty z serwera: Niedługo dodam :D

Opublikowano

"Zasady: Gramy nową postacią tylko ja i Wormsek mamy Stare kto gra nową baned ;]" Czyli chodzi ci o to że gramy nowymi postaciami, ale jak gramy nową to i tak mamy bana ^^". Dziwne troszkę xD Ps. Nie mogę dobić do sieci hamahi wyskakuje błędne hasło ^^.

Opublikowano

"Zasady: Gramy nową postacią tylko ja i Wormsek mamy Stare kto gra nową baned ;]" Czyli chodzi ci o to że gramy nowymi postaciami, ale jak gramy nową to i tak mamy bana ^^". Dziwne troszkę xD Ps. Nie mogę dobić do sieci hamahi wyskakuje błędne hasło ^^.

Masz rację już zmieniam, haha Mój błąd hasło do sieci 12345 :]

Jakie IP serwa?

5.117.139.61 ;] Dodam też to .

Opublikowano

@SubboMt2

Jeżeli ma za słaby komputer to nie napisze i niech tych którzy już nie grają niech wywala z hamachi ;/

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, na Hamachi nikt się nie odzywa, pytam się dziś czy serwer on (nie tylko dzisiaj), a tu z 6 online się nikt nie odzywa (nawet jest ten InDeRosz online i nie można się połączyć do serwera). Tylko pokazuje się:

"Connecting to 5.117.139.61

Cancel"

Opublikowano

Jest tak ponieważ : Gdy włączam serwa powiadamiam ludzi o włączeniu na sieci . Po czym wbija ok. 2 do 3 osób a na sieciach jest czasami do 6 -8 osób online ;] Są 3 sieci więc jest to dziwne ;] Niedługo robimy oczyszczanie sieci :)

Pozdrawiam xmt2x ;]

Opublikowano

Oczyszczanie sieci przebiegło pomyślnie ;D Zapraszam do wbijania Siecie TE SAME !!

Opublikowano

Serw off. Gram w minecrafta ;) . Niedługo zrobimy serw z mine craftem na lepszym sprzęcie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...