Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza mapa do bocenia

bomba114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie do graczy ,którzy grają na serwerach pl2 i pl3.na których mapach się najlepiej dostaje urki z boxów bo jak puszczam kbota na 1-2 to 3k urki z godz.

jestem na MMO

HELP ME!!!!

Opublikowano

bez podwajacza jeśli bocisz to bardzo ładnie te 3k urki a najlepsze mapy do bocenia to 1-11 lvl x-1 /// 12+ x-8 takie mapy

Opublikowano

Dobra mapa do bocenia to też 2-6 :)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

bez podwajacza jeśli bocisz to bardzo ładnie te 3k urki a najlepsze mapy do bocenia to 1-11 lvl x-1 /// 12+ x-8 takie mapy

Do 11lvla x-1? Chyba cię głowa boli. Od 8lvla już się tam nie opłaca bocić. Jak wbijesz 8 to najlepiej od razu 12 wbijać, bo na 1-2 można często paść, jeśli się ma słabe wyposażenie.

Opublikowano

Do 11lvla x-1? Chyba cię głowa boli. Od 8lvla już się tam nie opłaca bocić. Jak wbijesz 8 to najlepiej od razu 12 wbijać, bo na 1-2 można często paść, jeśli się ma słabe wyposażenie.

Istnieje takie coś jak moduł maskujący :) Ja go kupuje to 2 dni bot bez żadnego deda leci na 1-2 :). Oczywiście czasami trafi się jakiś noobek co cie rozbroi, no ale na to już nic nie pomoże :(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja mam golca, 306k hp, 2x po 300k osłon, na niewidce. Myślisz, że ktoś takiego bota zdąży ubić zanim wskoczy w któryś portal na 3-2 (mówię 3-2 bo to moja rodzima x-2)? Raczej nie. Mówiłem tu o słabszych statkach, które nie są tak szybkie jak golec FS (lenovy, bb, nostroma), a które wbiły co najmniej 8lvl i muszą bocić na x-2.

Zresztą, co to jest moduł maskujący w "dzisiejszych czasach"? Ogarnięci gracze mają kerkave, lub chociażby skrypty które takie niewidki pokazują....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...