Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potzrebuje bootha

CzescioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ty jeden... Co wy macie jakąś manie pisania postów typu potrzebuje,dajcie,plx. Opcja szukaj nie boli, a jak tam nic nie znalazłeś to znaczy ze bota nie ma

Samobojstwo nie jest kwetia wyboru, nastepuje

gdy cierpienie przekracza sile do walki z nim.

Czesto ludzie szukaja ulgi od cierpienia w samobojstwie.

Pamietaj jednak ze ulga jest uczuciem jedynie gdy jestesmy zywi.

Martwy jej nie odczujesz...

Opublikowano
Nie ty jeden... Co wy macie jakąś manie pisania postów typu potrzebuje,dajcie,plx. Opcja szukaj nie boli, a jak tam nic nie znalazłeś to znaczy ze bota nie ma

a własnie mi sie niechce szukac chce zeby ktos dal tego bota

Opublikowano

a własnie mi sie niechce szukac chce zeby ktos dal tego bota

Opublikowano

kurwa CZESIO WALCU KURWA NIE MA ZADNEGO DARMOWEGO DO TEJ PORY TBOT`A KURWA JA PIERDOLE WEZ SIE LECZ SPIERDALAJ Z TEGO FORUM CZEKAMY NA TO GÓWNO JUZ 3 TYDZIEŃ!!! weźźź dajcie mu bana bo ja juz nie wyrabiam codzienenie JAKIS PIERDOLONY TEMAT KURWA O TBOCIE !! NIE MA TRUDNO CZEKAJ!! BARANIE :/

nie chce ci sie szukac? to spierdalaj frajerze i tak nie bedziesz w stanie go obsłuzyc!!

Opublikowano

SmallMan, on za ten tekst może dostać bana... a ty za swó myślę też... nie potrzebnie się unosisz..

Czesio.. nie bądź bezmózgiem.. i zobacz.. wpisz Free NuBot w googlach wejdź w turecką stronę naściągaj ile tego się da i już.... problem z głowy...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
wpisz Free NuBot w googlach wejdź w turecką stronę naściągaj ile tego się da i już.... problem z głowy...

ta problem z gloowy bo postac zostanie hacknieta xD

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

boze jak zasmiecasz ...kazdy potzrebuje bota i takimysyfami robimy sobie nadzieje a tu wielkie gówno wiec nie zasmiecajcie...ludzie

Opublikowano
kurwa CZESIO WALCU KURWA NIE MA ZADNEGO DARMOWEGO DO TEJ PORY TBOT`A KURWA JA PIERDOLE WEZ SIE LECZ SPIERDALAJ Z TEGO FORUM CZEKAMY NA TO GÓWNO JUZ 3 TYDZIEŃ!!! weźźź dajcie mu bana bo ja juz nie wyrabiam codzienenie JAKIS PIERDOLONY TEMAT KURWA O TBOCIE !! NIE MA TRUDNO CZEKAJ!! BARANIE :/

nie chce ci sie szukac? to spierdalaj frajerze i tak nie bedziesz w stanie go obsłuzyc!!

WEZ HUJU JEBANY NIEWYKLINAJ SZMACIAZU BANA TO TOBIOE BEZMUZGI SCIERWIE

Opublikowano
SmallMan, on za ten tekst może dostać bana... a ty za swó myślę też... nie potrzebnie się unosisz..

Czesio.. nie bądź bezmózgiem.. i zobacz.. wpisz Free NuBot w googlach wejdź w turecką stronę naściągaj ile tego się da i już.... problem z głowy...

a ty nie kichaj tak bo ci dupa spadnie z szyji

Opublikowano
WEZ HUJU JEBANY NIEWYKLINAJ SZMACIAZU BANA TO TOBIOE BEZMUZGI SCIERWIE

a ty nie kichaj tak bo ci dupa spadnie z szyji

aa jakis kretyn napewno da botha bo to pewno debil i da

od tych postow od tego momentu...

Czesio ile ty maszlat 10 ?

bo jezeli wiecej to gratki dla twoich rodzicow, ze wychowuja takiego KRETYNA

Wystarczy idioto poszukac informacji. NIE MA BOTA

Czesio jest takie cos jak EDYTUJ, oraz jestem za banem dla ciebie...

pewnie nikt z was nei dal reporta..

wiec daje report

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja radze zamknąć tego posta bo nic tu sie ciekawego nie robi

Opublikowano

1. "Czesio" robisz się powoli irytujący....

2. Już Ci tłumaczyli, że istnieje coś takiego jak edit....

3. Tu nie chodzi o boty, tylko o twoje zachowanie.... I oto jak się zachowujesz.... Ludzie na tym forum czekają już z 2 tydzień na Tbota i codziennie pojawia się jakaś "Pijawka", która myśli, że jak założy nowy temat to specjalnie dla niej znajdzie się bot..... Nauczylibyście się wreszcie, że życie to nie jest bajka a dostęp do softa i ogólnie do botów bardzo się zmniejszył od czasów private....

sygnatura3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...