Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema!

Mam takie pytanie, otóż chcę zagrać pierwszy raz w Minecrafta i mam zamiar kupić KOD. Jednak zniechęca mnie czekanie dwóch dni zanim dojdzie na allegro kasa do nich i wyślą mi kod, ale słyszałem, że są Darmowe Kody.. I skąd Ci na allegro mają je po 500 szt. za 46 zł? I skąd niektórzy mają za free?

Pozdrawiam za pomoc nagrodzę 5 i +/- Jeśli ktoś mi prześle taki oto kod dostanie LIMIT (Miesięczny) + / - i 5! :-)

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź. :-)

Edit- Przesyłać mi kody na pw :)

Edytowane przez °PioTreK°
Opublikowano (edytowane)
dziś

I ja dostałem zabawny email bez kodu ; ) Mam nadzieje że jeszcze dzisiaj zagram.

Autor opinii: M4T3K

dziś

Jestem kolejną osobą która dostała emaila bez gift code. Poczekam 1 dzień może coś zrobią, a jak nie składam reklamacje.

Ehh , i to dzisiaj.. ;/ nie wiem czy zamawiać. z KontaGier.pl

@EDIT

Aha, dzięki. ^^ No może kupie. ;d

A takie jeszcze 1 pytanie. Słyszałem, że jak się nie ma aktualnej karty to nie można grać, lecz też słyszałem, że można mieć nieaktualną kartę , ale trzeba wtedy mieć oryginalnego Minecrafta ? :) Proszę o odp.

Opublikowano

A takie jeszcze 1 pytanie. Słyszałem, że jak się nie ma aktualnej karty to nie można grać, lecz też słyszałem, że można mieć nieaktualną kartę , ale trzeba wtedy mieć oryginalnego Minecrafta ? :) Proszę o odp.

Wklejam bo chyba to co edytowałem to nie przeczytaliście :P

Opublikowano

po 1, z allegro dostaniesz kod także po 5min, :) jest z automatu jak każdy cd-key teraz...

wystraczy że zapłacisz przez płace z allegro :)

/link poza MPC

Opublikowano

Yhm.. ;| Ale ja nie mam kasy na koncie bankowym i bym dzisiaj nie dostał, a jak bym na pocztę poszedł to by za 3 dni było.. ;| Macie jakieś pomysły co mogę zrobić żebym dzisiaj miał ? Bo czekam już na tą gre od miesiąca i doczekać się nie mogę.. ehh

Opublikowano (edytowane)

A takka jeszcze prośba. Ma ktoś konto na którym mógłbym zagrać? Bo bardzo chciałbym zagrać w MInecrafta, ale nie mam tego kodu :/ Dam miesięczny limit +/- i 5!

PS DA KTOŚ LINK DO JAVY 7? I czy może być ta ? : http://downloads.pl/programy/platforma-windows/kategoria-narzedzia/kategoria-narzedzia-systemowe/files/java-6-7

@wns

no rozumiem, że mi nikt nie da, ale mógłby konto na chwilę pożyczyć żebym wiedział czy kupować tą gre oryginalną czy zrezygnować.

Opublikowano

@2Up Nikt z rozsądnym myśleniem nie poda Ci passów do konta (no chyba, że ma dużo kont :P). Zamów na konta gier płatnością Moje Rachunki. Klucz przychodzi w niecałe 24h, a jeżeli tak bardzo chcesz teraz pograć, to pobierz pirata. Jbc. nikt ci tu linka nie poda, bo forum nie wspiera piractwa ;)

@Edit: Tu link do Java 7:

To jest ukryta treść, proszę

1339163822-U301909.png