Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muli myszka w grach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podczas grania w Serious Sam myszka zaczęła mocno mulic i grać się nie da.Wie ktos o co chodzi?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

up@

No nie wiem czy to zadziała ,ale może kiedyś wypróbuje .

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Myśle ,że to nie jest wina temperatury.A jak coś to odpoczywa w nocy ... ;D

Opublikowano

Myśle ,że to nie jest wina temperatury.A jak coś to odpoczywa w nocy ... ;D

To co że odpoczywa w nocy , jak od 8 rano do 23 Ci działa ???

a tak to nie myszka Ci muli tylko komputer

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

No ludzie pomóżcie jest tu jakiś informatyk? Pierwszy raz mam taki problem i dodam ,że we wszystkich grach myszka zamula.

Weteran
Opublikowano

Może masz za słabego kompa na serious sam'a i komp nie ogarnia , dlatego myszka się spowalnia..;D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

up@

Ale dojebałeś tekst wcześniej ładnie mi chodziło.Dodam iż ,gdy grałem w FlatOuta2 przez sieć to gierka też zamula.

Opublikowano

Wyczyściłem wszystkie dyski i już nie muli myszka.