Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][TUTORIAL][TR] New Private Server - BaykusMT2

*Tabciogaraj*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co wam client? Ja tam na kamerze zrobiłem małego edita i widze all zbroje i najnowsze bronie... A co do lvl to chyba tam jest [TL]Napster to piszcie do niego o LvL...

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

ja potrzebuje clienta zeby widziec na jaki level sa zbroje i miecze wyzsze bo nie ma sesnu ulepszyc i nie moc zalozyc nie? Tabciograj jaki masz level?

EDIT

Ktos wie sad wziąść zwoje bblogoslawienstwa (bodzie)

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

Wiesz ja już tam długo długo nie grałem...

@EDIT

Moje postacie:

Tabciogaraj Savaşçı (bedensel) 100 214 Minuten MPCForum

kalika Sura (büyülü silah) 49 4 Minuten

Thaneor Savaşçı (bedensel) 100 210 Minuten MPCForum

EnterGen Sura (büyülü silah) 1 0 Minuten

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Nestety nie :/ Pisał wyżej, że GM rozdaje LVL UP-y jak gra. Pisał też że o levele rozdaje jakiś [TL]Napster. Tylko albo zle piszę jego nick albo wcale nie gra.

EDIT:

do atlantydy wchodzi sie pierscieniem teleportacji (dokladnie sie anzywa pierscien leveli). Można go kupic u tego handlarza zbrojami od hwangow i stalek +9. Do v2 atlantydy najpierw 5 opcja od dolu a potem przedostanie a do v1 nie pamietam ale tez w pierscieniu jest. Hang-up przenosi nas na plansze do expa. Są mapy od 90 lvl, 125lvl i 175lvl

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

Mapa od 90 lvla to tzw. V3 groty, bądź jak kto woli Kryształowa Komnata. Jednak spot jest tam mizerny, poza tym mając kamermoda można wejść wcześniej niż na 90 lvlu.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera , już jest off;D

Dno ..

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...