Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TF2 na steamie za darmo na zawsze!

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

60zł poszło się jebać

Ku*wa teraz dla tych co kupili powinny być bonusy.

Niech zrobią osobne serwery premium i osobne F2P.

Moje świetne internety xD

2557414657.png

Opublikowano

Co za bezsens !! :/. Teraz zwali się masa neo kidów z cheatami jak w cs'ie ;/.

spierdalaj xD

vace polecą ;p

ale co to założyć nowe konto..

he.

Opublikowano

Co wy chcecie od graczy f2p ?

Grałem już w TF2 przez 19h i ani razu nie widziałem ne0sa, hackera i chamskich graczy..

Nawet ci co pierwszy raz grają tzw. newbie też robili team worka.

@2xUp

Są już serwery tylko dla Premium i dla f2p oraz dla wszystkich.

Ci co kupili dostali czapeczkę i możliwość handlu oraz więcej miejsca w plecaku. Czego wy jeszcze chcecie ?

Ps.

Co dodali w update ? same poprawki czy co ? :P

Steam mi przed chwilą pobrał update do tf2 o wadze 138mb

Opublikowano

Ci co kupili dostali czapeczkę i możliwość handlu oraz więcej miejsca w plecaku. Czego wy jeszcze chcecie ?

Możliwość handlu i miejsca w plecaku były zawsze. Jeżeli kupiłeś grę przed F2P to jedyną zmianą jest nowa czapka. Bo to F2P jest okrojone, a nie premium "ulepszone".

@Topic:

Teraz na większości trade serwerów jest już anty f2p więc jeden problem z głowy. Pozostają jeszcze stada newbie na pubach. Można by powiedzieć, że "każdy kiedyś był początkujący" itd. więc pozwolę sobie zacytować pewną wypowiedź z forum związanego z TF2.

Wiadome że jak się gra 1 raz to się jest mięsem armatnim, ale byłem 1 mięsem na 20 osób. A nie jak teraz połowa graczy to newbie.

Niestety tak to teraz wygląda. W Polsce może nie w tak dużym stopniu, ale wystarczy wejść na jakiś PUB zagraniczny i faktycznie jest nieciekawie.

Z drugiej strony jak już ktoś gdzieś powiedział jest to tylko stan przejściowy i pewnie za jakiś czas wszystko się unormuje. W każdym razie nie pozostaje nam nic innego jak pomagać nowym i szybko przywrócić ład i porządek w wirtualnym świecie TF2.

Opublikowano

Ja jestem nowym f2player'em a na nooba się nie czuję. Nikt się nie czepiał i byłem 2 w rankingu (gram szpiegiem i inżynierem)

space-core-o.gif

Opublikowano
mogli by zrobić że np. jak serw ma full graczy w tym kilka F2P to losowo jednego wypierdala aby premium mógł wejść, skoro zapłacił to ma prawo grać na swoim ulubionym serwie.

Znalazł się wygodniś

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja jestem tym F2P i jakoś Neo kidem nie jestem .... i tez nie każdy kto F2P to neo ... Poza tym gram już 2 tyg jakoś i jeszcze ani żadnego 8latka śpiewającego przez mikro nie widziałem ....I mam nadzieje ze tak zostanie .Bo główne powody zakończenia mojej gry w CS 1.6 to właśnie Kidy śpiewające przez mikro i jadące na wh i aimie ......Grałem w 1.6 ---- koniec ---- Potem CS:S ----- nie ten klimat----- Nagle TF2 spadł mi z nieba ;p i tak się zaczęło ;D

Opublikowano

Ja jestem tym F2P i jakoś Neo kidem nie jestem .... i tez nie każdy kto F2P to neo ... Poza tym gram już 2 tyg jakoś i jeszcze ani żadnego 8latka śpiewającego przez mikro nie widziałem ....I mam nadzieje ze tak zostanie .Bo główne powody zakończenia mojej gry w CS 1.6 to właśnie Kidy śpiewające przez mikro i jadące na wh i aimie ......Grałem w 1.6 ---- koniec ---- Potem CS:S ----- nie ten klimat----- Nagle TF2 spadł mi z nieba ;p i tak się zaczęło ;D

Nie odkopujemy tak starych tematów .

Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...