Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TF2 na steamie za darmo na zawsze!

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Chcę was powiadomić, że od dzisiaj Team Fortress 2 jest na zawsze darmowy na steam i można to go pobrać za free ;) Pozdro :)

Jeżeli było to przepraszam i proszę o usunięcie tematu.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Czyli jak pobiorę dzisiaj to jutro też mogę już grać ? :)

I czy dużo osób w to gra ? czy nie opłaca się pobierać ? (u mnie 11h pobierania ;x)

Opublikowano

Jak pobierzesz dzisiaj, to będziesz miał już na zawsze za darmo. Moim zdaniem skoro teraz TF2 jest darmowy, to więcej osób będzie w to grało ;) U mnie na steam ściągało się ok. godzinki, przy necie 6mb/s :)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Na zawsze NIE STETY :/

I poszło mi się jebać moje 50zł -.- za marne 450 slotów i inne pierdoły...

...

Opublikowano

Konto F2P jest tak okrojone, że jak komuś gra się spodoba, będzie musiał kupić premium. Jeżeli chodzi o minusy całej tej zabawy z darmowym teamfortress to obawiam się tylko o te największe polskie serwery, które do tej pory trzymały poziom (i nie mówię tutaj o skillu graczy, a ich kulturze i atmosferze). Osobiście uważam, że dobrym wyjściem było by dodanie opcji pozwalającej ograniczyć dostęp do danego serwera tylko dla graczy premium. W sumie jestem pewien, że takie mody wcześniej czy później wejdą i nie będzie problemu. Nie podoba mi się jednak sama idea konta premium, bo działa to mniej więcej tak, że osoby, które już miały grę kupioną nic nie zyskują (oprócz jakiejś tam czapki), a nowi gracze mają ograniczenia. Powinno być jakieś większe udogodnienie dla osób, które kupiły grę wcześniej bo jednak trochę tych pieniędzy kosztowała.

Opublikowano

tak samo jakas głupia czapeczka tylko mogli dac jakies unikatowe bronie dla tych co kupili a nie tf2 powinien byc płatny juz za duzo noobow siedzi na servach tępic to

Opublikowano

Ja się wkurzyłem i sprzedaje konto. Wszystkie polskie serwery zawalone, dzieci neo które nie wiedzą o co chodzi, cheaterzy się pojawili a było ich b.mało. Fakt że konta free to play mają ograniczenia takie jak:

-50 miejsc w plecaku (Premium: 300)

-Możliwość handlu tylko na zasadzie że druga osoba może dawać itemy a My nie.

..i jakieś inne ograniczniki, lecz to i tak za mało,

TF2 R.I.P

Dobranoc.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

no dokładnie... kiedyś mogłem w to grać godzinami... jak się dowiedziałem że TF2 jest F2P to od razu wyjebałem to ...

mogli by zrobić że np. jak serw ma full graczy w tym kilka F2P to losowo jednego wypierdala aby premium mógł wejść, skoro zapłacił to ma prawo grać na swoim ulubionym serwie.

A danie nam jakichś głupich czapek to nie jest wg. mnie żadna satysfakcja...

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka pluginu do source moda wywalającego graczy F2P to proszę bardzo: Free2BeKicked by asherkin. Plugin szczególnie przydatny na serwery trade, bo F2Playerzy zapychają tylko sloty nie mając możliwości nawet się trade'ować.

Opublikowano

Nie jest tak źle :P

Myślałem że będzie masa ne0 kidów i cheaterów a tu puf! przez 4h grania nie widziałem żadnego nooba i cheatera :)

Opublikowano

Też nie widziałem neosów krzyczących przez mikro/spamujących na czacie. Wiecie, nie każdy, kto nie kupił wcześniej gry jest na starcie neosem/noobem ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

@Up

Chcesz mieć trade? Kup Premium..

I nie wszyscy którzy mają konto f2p nie są noobami -.- grałem przez 7h i ani razu nie widziałem "czitera" i dzieci neo a dużo widziałem osób f2p (sam gram f2p).

Wszyscy grali miło nie wyzywali się nic ani razu nie widziałem żeby ktoś napisał "cziter".

Co wy chcecie od osób f2p ? nie wszyscy są tacy sami.

Opublikowano

Teraz mogli by zrobić dla tych co kupili oryginalną grę zrobić jakiś Event albo itemki dać czy coś ,bo to troszkę nie sprawiedliwe...

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Też gram f2p bo wole w lefta popykać niż tf2 i nie rozumiem o co wam chodzi, grałem sobie już z 8 h i nie widziałem żadnego neosa lub cheatera który wyzywa itp. itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...