Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem a mianowicie gdy próbuje zainstalować wszystkie (wiem, dużo) mody z tej strony :

http://www.mpcforum.pl/topic/366859-spis-modow-165166/

wyskakuje mi czarny ekran, a po chwili : MINECRAFT 1.6.6 HAS BEEN CRASHED.

Więc bardzo bym prosił żeby jakaś dobra osoba powgrywała te wszystkie (wiem, duzo) mody (oprocz SPC) i wrzuciła na downloada folder .minecraft.

Sądze, że taka rzecz przyda się nie tylko mnie. I oczywiście plusik poleci temu, który wstawi :)

Opublikowano

Tak jak na instrukcji - ja już przez pare dni staram sie wgrac te mody - i z tego powodu temat..

PS: Jeśli łaska można dorzucic Mo'creatures (ale nie trzeba :P )

Opublikowano

Tak jak na instrukcji - ja już przez pare dni staram sie wgrac te mody - i z tego powodu temat..

PS: Jeśli łaska można dorzucic Mo'creatures (ale nie trzeba :P )

A wgrałeś modloader MP??

jOABuHG.png

Opublikowano

emmm... a po co jak nie gram na multi?

PS: PO CO mnie pytacie czy dobrze zainstalowalem, jak ja już wyrazilem się jasno (mam modloader, ale po co MP?)

Opublikowano (edytowane)

Wszystkie mody powiadasz... napewno niektóre mody ze sobą kolizują albo za dużo ich :P

@PS mod loader MP jest potrzebny do SDK guns ;) przynajmniej tak pisze przy instalacji xD

@PS2 (nie chce pisać posta pod postem zeby % dostać :P ) "MINECRAFT 1.6.6 HAS BEEN CRASHED." czyli masz 1.6.6 a tam są mody 1.6.5/1.6.6 niektóre mody z 1.6.5 na 1.6.6 nie działają tak słyszałem

Edytowane przez jakim08

3t6EGVz.png

Opublikowano (edytowane)

coz, jak testowalem po zainstalowaniu pierwszych 3 modow (oprocz SPC, bo NIENAWIDZE tego moda :angry: ) to tez tak bylo.

EDIT//

Nie bierzcie mnie za jakiegos nooba (usunales META-INF?) bo, że tak to ujmę znam sie na kompie a instrukcje uważnie czytam :P

A, i jeszcze jedno SDK guns nie instalowalem, ale ktos inny moze Mi zainstalowac :D (.minecraft)

Wiem ze duzo wymagam - nie miejcie mi tego za zle

PS: TAM (link) jest napisane że to są mody na 1.6.5/1.6.6, wiec wydaje mi sie ze kreator tamtego tematu powsadzal tam tylko takie mody, ktore dzialaja na obydwu wersjach. Ale może wrocmy do tematu z uploadowaniem .minecraft :P

Edytowane przez Kajterman
Opublikowano (edytowane)

Zakaz piractwa czytaj regulamin :rolleyes:

@Down Raport za spam post pod postem :P

przeczytaj regulamin <_<

Cytuje

Umieszczanie linków, do " pirackiego " Minecraft'a, jest całkowicie zabronione. W przeciwnym wypadku, link zostanie usunięty, a jego autor nagrodzony warnem.

@edit 2

Down Gotowe zainstalowane pliki np minecraft.jar to piractwo bo (zapewne ) grasz na piracie

przy okazji... nie pisz na capsie :D

Edytowane przez jakim08

3t6EGVz.png

Opublikowano (edytowane)

SLUCHASZ MNIE WOGOLE??? PROSZE O .MINECRAFT W KTORYM BEDA JUZ ZAINSTALOWANE MODY - JAKIE W TYM PIRACTWO?

MI NIE CHODZI O PIRACKIEGO MINECRAFT"A ******* MI CHODZI O GOTOWE ZAINSTALOWANE PLIKI W FOLDERZE MINECRAFT TY *******

Edytowane przez Kajterman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...