Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] modem kamera (lagi przy oddawaniu expa)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio gdy pobralem nowego moda kamera (z serwerem pandoramt2) miewam lagi przy oddawaniu expa tj. gdy samo mi oddaje, zacina sie na okolo. 3 min i potem albo mam deda albo ktos mi zabierze upragniony drop, ktory dropie... Macie jakas latke do moda zeby tego nie było? na starszym modzie tego nie bylo, ale na starszym nie ma pandory...

ps. mam dobrego kompa i neta i to napewno nie od tego zalezy bo moj kumpel ma to samo. help!

Opublikowano

Od kiedy Kamer zaczął wprowadzać jakieś mega super ulepszenia ogólnie panują lagi... nawet bez tego automatycznego oddawania expa, zapewne będziesz miał lagi, bo tak to już jest na modach.

Musisz to przemóc i jakoś wytrzymać, no chyba że nie chcesz się wspomagać cheatami, modami, itd.

Opublikowano

Ja tak czasami mialem z miech temu jak gralem na jednym z serwerze na dropku.

Wina moda lub przeciazonego serwera.Probowales zmieniac ch na najmiej zaludnione?

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja wgl nie mam lagów.

Zobacz czy na innych serwerach je masz. Jak nie tzn że wina serwera.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ale przecież pandora to jeden z najbardziej przeciążonych serwerów... Tam czy masz moda czy nie i tak są spore lagi:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...