Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy GM-owie mają też dostęp do takich informacji kto kupił cos z toboła od jakiej osoby?

Np. : Noob1 Kupil Czarowane Ostrze za 500kk Od Sklepiku Nooba2. Czy oni bedą to wiedzieli ?

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Jest to zapisywane w logach serwera, lecz oni tego nie sprawdzają... przynajmniej ja nie sprawdzałem, x D. Ogólne pewnie chodzi Ci o kupno yang na allegro, tak?

Opublikowano (edytowane)

Przez Handel wiem ze mają ale pytam sie czy przez tobół bedą mieli ;).

Nie .. Chodzi mi o to ze skurwysyny mi zbanowali glownego chara za powiazanie z botem.. I teraz robie wszystko tak ostroznie ze poezja :D. Ale pytanko moje brzmi czy moge przekladac yangi przez tobół..

Edytowane przez SexMasterekkk

Opublikowano

Polecam ci przerzucac przez 5 lub 6 kont. Wrzucasz kase z bota na 2 nooba z 2 nooba na 3 z 3 na 4 z 4 na 5 i z 5 na twojego glownego =) Sposob idealny.

Opublikowano

Tak możesz... Niby czemu nie zrobiłes shopa tam miałes kase i na główne przekładasz to przez chandel nie będziesz 10kk dawał cały czas Proste

Opublikowano

Dobra ale mam takie coś : Noob1 to Shop Noob2 To Expbot Noob3 To glowna postać.

Noob2 daje noobowi1 medale. (Nie przez handel tylko wyrzucając) Ale raz czy dwa mu sie zdarzyło dac handel. No i noob1 po otrzymaniu medali sprzedaje wszystko po czym przekazuje przez tobół noobowi3 yangi. Po 2 dniach noob2 i noob1 zostaje zbanowany. Noob2 za expbota a noob1 za powiązanie z graczem ktory gra nieuczciwie. Czy noob3 dostaje w tej sytuacji bana ? YANGI ZAWSZE PRZEKAZYWANE PRZEZ TOBÓŁ NIE PRZEKAZYWANE NAWET RAZU PRZEZ HANDEL.

Opublikowano

Dobra ale mam takie coś : Noob1 to Shop Noob2 To Expbot Noob3 To glowna postać.

Noob2 daje noobowi1 medale. (Nie przez handel tylko wyrzucając) Ale raz czy dwa mu sie zdarzyło dac handel. No i noob1 po otrzymaniu medali sprzedaje wszystko po czym przekazuje przez tobół noobowi3 yangi. Po 2 dniach noob2 i noob1 zostaje zbanowany. Noob2 za expbota a noob1 za powiązanie z graczem ktory gra nieuczciwie. Czy noob3 dostaje w tej sytuacji bana ? YANGI ZAWSZE PRZEKAZYWANE PRZEZ TOBÓŁ NIE PRZEKAZYWANE NAWET RAZU PRZEZ HANDEL.

Raczej nie bo przeciez ta glowna postac mogla tylko cos sprzedac czy cos :)lub kupic :)

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Przez tobół nie banują.. Jak myślisz jeśli jakiś pro elo elo koleś kupił od Ciebie coś i dostał by bana, dziwne.. Nie banują, musiałeś w inny sposób powiązać się z kontem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...