Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Sie Tylko Broni

Bartek7655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem :

Zrobilem sobie tego darmowego bota i wszystko ladnie dziala tylko ze bot nie chodzi i nie atakuje tylko stoi w miejscu i jak cos go zaatakuje to zabije jak nie to nie... mam koordy wgrane i radius dany... wie ktos o co chodzi ?

Okk juz chodzi ... zresetowalem silka... zmienilem rozdzielczosc a pozniej znwu na ta sama i juz atakuje :)

Smoke Weed

Opublikowano

Training Place -> Radius

Ustaw w zależności od tego jak daleko ma się poruszać.

//a sry nie doczytałem

Opublikowano
Witam, mam taki problem :

Zrobilem sobie tego darmowego bota i wszystko ladnie dziala tylko ze bot nie chodzi i nie atakuje tylko stoi w miejscu i jak cos go zaatakuje to zabije jak nie to nie... mam koordy wgrane i radius dany... wie ktos o co chodzi ?

Okk juz chodzi ... zresetowalem silka... zmienilem rozdzielczosc a pozniej znwu na ta sama i juz atakuje :)

tez mam ten błąd a możesz napisać dokładniej jak to zrobiłeś?

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

ja jak nagralem ponownie scrypt to zaczelo dzialac normalnie , a on napisal ze "zresetowalem silka " . masz dwie opcje do wyboru :)

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

zresetowałem silka i zaraz sprróbuje nagrać jeszcze raz scrypta bo dc dostałem <_<

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

No ale odkrylem moj blad xD nie dalem SAVE SETTINGS i dlatego nie atakowal... zapomnaile ze po kazdej gownianej zmianie trzeba to wcisnac inaczej nie bedzie ci dzialal sbot

Smoke Weed

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...