Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Build/Survival][Dedyk 24/7][NO-HAMACHI][NO_PREMIUM] Minetown

piotrek54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zapraszamy wszystkich na serwer dedykowany ! Bez hamachi , niewymagane premium !

Przyjazna administracja na pewno ci pomoże! I szybko rozwiąże twój problem!

Serwer ten jest to połączenie freebuild z survival:

-w murach miasta znajdziesz działki z cuboidem , metro , ratusz i targowisko.

-Poza murami zbierasz surowce i materiały potrzebne na rozbudowę domu.

-Swój dom możesz mieć w mieście(cuboid) bądź poza miastem.

Teraz kilka zasad , to nie jest regulamin więc możesz przeczytać :D

• Na serwerze dostępny jest plugin iConomy oraz IConomyChestShop , możesz handlować z innymi graczami w centrum handlowym
  • Mamy 2 administratorów : piotrek5402 oraz Mamajek masz się ich słuchać
  • Całe miasto jest otoczone wodą (tama)
  • Wydostać się z niego możesz metrem bądź łódką(port)
  • Serwer jest dostępny 24 godziny na dobę , 7 dni w tygodniu!
  • Admin DAJE RZECZY TYLKO NA PIXELARTY , reszta to survival

mk.png

Zapraszam na serwer ! Oto Uptime(procent czasu online serwera):

6059-minetown.png

Nasza strona internetowa: - mcminetown.pl.tl -

Adres mapy dynamicznej: - http://s4.csrv.pl:2556/ -

Adres serwera : - s4.crsv.pl:11578 -

DODANIA na WHITE-LIST od 24.06.11(piątek) o godzinie 14:00

Zapisywać można się już teraz na naszej stronie.

FORMAT SKŁADANIA PODAŃ NA STRONIE:

Imię :

Nick w MC :

Posiadasz mikrofon? :

Posiadasz GG ? :

Posiadasz Skype ? :

Posiadasz TS :

Dlaczego akurat do nas ? :

Coś o sobie :

Opublikowano

Hmm co mogę o nim powiedzieć...administracja jest jak w najlepszym nastroju...co jest rzadko spotykane na nowych serwerach...ciekawie rozbudowane aczkolwiek jak słyszałem od adm piotrka prace nadal trwają.

Plus leci koledzy oby tak dalej pozdrawiam :)

Macie moje słowo :)

76561198049396066.png
Opublikowano

Złożyłem podanie na WL. Ale mam pytanie. Czy dobrze zrozumiałem, że podania na WL będą sprawdzone dopiero 26.06.11?

Jeśli ci się mój post spodobał to daj + a jeśli nie to też daj + :)

Opublikowano

Widzę, że serwer ma przyszłość, tak mi się wydaje. Dyskutowałem - bardziej swobodnie rozmawiałem z jednym z administratorów serwera; Mamajek; no i wywnioskowałem, że to nie są dzieci. Znają się na rzeczy, są ogarnięci, piszą poprawnie po polsku. ;) Serwer ma jutro wystartować, a więc nie mogę się już doczekać, mam nadzieję, że będę stałym graczem , co oznacza, że serwer musi mi się na prawdę spodobać.

Jeśli będą lagi, to wątpię abym grał długo na tym serwerze, lagów nienawidzę! ;/ ale wydaję mi się, że nie będzie ich odczuwać.

pozdrawiam, Rafał.

Opublikowano

Dziękuję za "recenzję" , lagów nie zaóważyliśmy przy beta-testach pluginów na testowej mapie, testerów było ok.10

Lagi jednak były , ale niewielkie podczas szybkiej jazdy minecartem :D

Gdy serwer się rozwinie (o ile się uda) to planujemy znaleźć sponsoring i wykupić lepszy serwer.Teraz niestety u nas krucho z kasą i bez żadnych dotacji będziemy online max. 2-3 miesiące ;(

PROSZĘ O DOTACJE , KAŻDA ZŁ SIĘ LICZY.

Pozdrawiam administrator,piotrek5402.

PS:Ścigamy się z czasem :D dzisiaj do późna będę siedział konfigurował permissions.Mam 99% pewność że na 14 się wyrobimy :D Zapraszam na pokój TeamSpeak3 !

Opublikowano

"bez żadnych dotacji będziemy online max. 2-3 miesiące". No to powiem wam, zamiast ów strony co macie, załóżcie na hostingu np. xaa.pl za 3,66 zł forum (SMS) , pomógłbym wam z grafiką. Gdy grafika jest lepsza, tym łatwiej jest kogoś znaleźć, wygląd też się liczy. Sponsora będzie trudno znaleźć, ale ile wam pieniędzy by brakowało? ;)

Opublikowano

Bardzo rzadko jakikolwiek sponsor kusi się na sponsorowanie serwera minecraft tym bardziej u was gdyż serwer jest słabo rozreklamowany i nic z niego nie ma ...

Aż 10 działek to powaga w ilu gracie na serwerze w 2 ? Zrób porządne miasto a nie 10 domków.

Opublikowano

MiraaaS bo jeszcze nie wystartował? Mi się wydaje , że te pare działek jest na początek.

Zresztą poza miastem można się budować raczej...

Opublikowano

Uwaga!

Dodałem spis rang i ich opis , zapraszam na zaznajomienie się z nimi zza naszej stronie mcminetown.pl.tl

Serwer zostanie uruchomiony tak jak planowano o 14 :D A teraz ide dorobić pare działek.

UPRZEDZAM ŻE MAMY TYLKO 14 SLOTÓW , więc naraz online może być max 14 osób

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieję, że wszyscy się dogadamy. Cieszę się, że adminami nie będą jakieś dzieciaki, nie potrafiące nauczyć się prostych zasad ortografii :)

Opublikowano

Dodajcie mnie do WL nick k0stEK ;p

W minecrafta gram już pól roku i szukam jakiegoś ogarniętego servera ;)

Opublikowano

Zapraszam wszystkich jeszcze raz ! gra 8 - 10 osób , do wl zapisało się 20-30 os. a mamy 14 slotów !

Ostatnio mieliśmy problemy techniczne jednak wszystkie problemy zostały rozwiązane.Nie obyło się bez strat , usieliśmy przywrócić backup :\

Jednak teraz serwer stoi na stałym gruncie więc tylko patrzeć na % up time jak rośnie :D

ZAPRASZAM 24/7 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...