Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z minecraftem mam widows vista,gram gram w minecraft nagle gra się zwiesza i się sama wyłącza i na pulpicie pokazuję mi się nowy dokument o nazwie hs_err_pid i jakieś numery co to jest?za błąd :unsure:

messi2g.png

Zbieram

add.png siki!

Opublikowano

Ja też tak miałem, niestety instalowałem najnowszą javę, sterowniki i nadal nic ;/

Pisałem temat nawet i nikt nie pomógł ;/

a dalej tak masz?

proszę o pomoc !

messi2g.png

Zbieram

add.png siki!

Opublikowano

1.Przejdź do Start ->Panel Sterowania -> System -> Zaawansowane -> Wydajność(ustawiena) ->(ponownie) zaawansowane -> (Pamięć wirtualna -> Zmień) -> Rozmiar początkowy ustaw taki jak maksymalny (lecz zapamiętaj rozmiar początkowy gdybyś chciał to odwrócić)

2.Gdzie znajduje się plik minecraft.exe utwórz notatnik z nazwą Minecraft.bat a jego treść ma zawierać : java -Xmx768M -Xms256M -jar minecraft.exe

Minecraft uruchamiaj za pomocą tego notatnika.

1.Wejdź w folder "natives" (Start -> Uruchom -> %appdata% -> .minecraft -> bin -> natives)

2.Zrób backup pliku OpenAL32.dll ( zamień nazwę tak abyś pamiętał że to kopia ;D np. Backup_OpenAL32.dll)

3.Idź do folderu system32 (C:\WINDOWS\system32)

4.Skopiuj plik OpenAL32.dll z folderu "system32" do folderu "natives"

Zainstaluj Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)

Opublikowano

1.Przejdź do Start ->Panel Sterowania -> System -> Zaawansowane -> Wydajność(ustawiena) ->(ponownie) zaawansowane -> (Pamięć wirtualna -> Zmień) -> Rozmiar początkowy ustaw taki jak maksymalny (lecz zapamiętaj rozmiar początkowy gdybyś chciał to odwrócić)

2.Gdzie znajduje się plik minecraft.exe utwórz notatnik z nazwą Minecraft.bat a jego treść ma zawierać : java -Xmx768M -Xms256M -jar minecraft.exe

Minecraft uruchamiaj za pomocą tego notatnika.

1.Wejdź w folder "natives" (Start -> Uruchom -> %appdata% -> .minecraft -> bin -> natives)

2.Zrób backup pliku OpenAL32.dll ( zamień nazwę tak abyś pamiętał że to kopia ;D np. Backup_OpenAL32.dll)

3.Idź do folderu system32 (C:\WINDOWS\system32)

4.Skopiuj plik OpenAL32.dll z folderu "system32" do folderu "natives"

Zainstaluj Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)

wielkie dzięki! łap +

messi2g.png

Zbieram

add.png siki!