Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka tańca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie macie może jakieś filmiki lub jeśli wiecie gdzie znaleźć to zapodajcie , chodzi mi o filmiki instruktażowe jakiś freestyle nie wiem jak to się nazywa , może być nawet zwykły dyskotekowy muszę podłapać jakieś ruchy bo zaczynamy z kumplami na umprezy jeździć ale nie interesował mnie nigdy taniec na parkiecie zawsze tylko chodziłem się zajebać ale teraz muszę to zmienić

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

I kto tu jest pizdą jak masz pisać takie posty to wypierdalaj , nie umiem tańczyć i chuj nie będę ściemniać dlatego chce podłapać parę ruchów itp

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Szamak to się robi tak:

Idziesz do dziewczyny/koleżanki żeby cię nauczyła, lub do kolegów aby ci pokazali parę ruchów. Możesz też iść do szkoły tańca Z neta nie warto się uczyć bo efekt może być zupełnie inny(np. będziesz sztywny bardzo :) ).