Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie do was czy wam działa sposób na grzyby od errorice, cały czas mi działał dobrze, lecz wczoraj jak wbiłem do grzybiarza nie chciało się nic wyświetlić. Może zablokowali? A wy jak macie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja chcialbym dziś (tzn. jutro) wykorzystać ten sposób i nie wiem czy on działa czy nie, bo jedni piszą tak, a drudzy inaczej. Może mi potwierdzić kilka osób, że ten sposób jeszcze działa ? Przy okazji też po tej akcji można by już zamknąć i usunąć temat.

"Here we are now. Entertain us."

Opublikowano

Ja chcialbym dziś (tzn. jutro) wykorzystać ten sposób i nie wiem czy on działa czy nie, bo jedni piszą tak, a drudzy inaczej. Może mi potwierdzić kilka osób, że ten sposób jeszcze działa ? Przy okazji też po tej akcji można by już zamknąć i usunąć temat.

Niedział ten bug już!

Teraz normalnie musisz wysylac za 30 grzybów!

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

skoro ci nie dziala to znaczy ze nie dziala

nie od tego te forum jest zeby pytac o taki rzeczy co chwile

wiec skonczcie bo zara raport pudzie na kolejny post i zara trafi to kosza a jak bedzie sie to powtarzac to i pewnie bany poelca bo mody nei beda co chwile zamykac postow na okraglo bez konsekwencji

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano (edytowane)

potwierdzam nie dziala i na dodatek jak wyslesz o tej godzuine sms to grzybki ci nie dojda nawet te 30 szt

Edytowane przez kicia11