Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Heven

Chackor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skad możesz wiedzieć jesli nie podałem ich dokładnie.

Edit :

Zapraszam na beta forum serwera.

www.heven . xaa . pl / forum    <--usun spacje(nie wiem czemu ale "xaa" jest zamieniane na "Mpcforum.pl ??

Jeśli to jest forum to ja jestem zakonnicą. To jest strona serwera na dodatek taka do dupy, że głowa mała.

53146734541361439534.png

Opublikowano
Jeśli to jest forum to ja jestem zakonnicą. To jest strona serwera na dodatek taka do dupy, że głowa mała.

wpisz adres/forum, stronka nawet nie zaczęta a forum w stanie beta.

Pozdrawiamy

Co Cię chłopaku nie zabije, to Cię wzmocni !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

Chore dziecko wrzuć to w jakieś gówno do klikania w linki i juz...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

No wkurwia mnie to, że napisaliście, że jest to najdokładniejszy serwer od lat.

Skąd wiecie jak będzie, skoro nie wystartował serwer?

Teamie drogi, nie sugerujcie czegoś, o czym nie macie pojęcia, że jest to najdokładniejszy serwer.

Poczekamy zobaczymy, czy najdokładniejszy jak wystartuje.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Jeśli jest to server starej ekipy FantasticWorld i TheNextland to napewno zagram.

Jeśli ktoś grał na jakimś z tych 2 serwerów mam propozycje.

Ustwamy sie w jednym królestwie i zróbmy sobie własną gildie "OldEkipa" lub coś w tym stylu.

PW lub GG 31827529

Opublikowano

To jest serwer Vaskera/Spopiego bo z tego co wiem to miał powstać serwer o nazwie "Heaven" ?

TrueKlimo

Opublikowano

Dajcie 6-7 nie za drogie i zeby byly na klase to jest fajne poniewaz pvp jest bardzo przyjemne a tak to ciagle te 5 bony max a bronie epickie i tylko jest kto pierwszy siebie walnie wygrywa.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

20 lvl w 4 h....? Hmmm tak nawet na plu będąc 6 letnim dzieciakiem w 4h wbijesz 20 + ^^

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Nie no nie rubcie mi tego 6/7 bon musi byc ! ;D mozna w nich powbijac chociaz np; 20sily/250 wart lub 4-6 k hp ^^ tak jak na innych serwach wtedy serwer byl by zaje,,,,, . PZDR Pimpas ^^ na 100 % zagram c( ;

an-PimpasF20-000000ffffff33ff3345023-3-1-8-blue007.gif
Opublikowano

Jak napisał kolega mógłbym być 6/7bon ale nie na silny klasa i odp,tylko takie do expa.

Opublikowano

10 Lipca czyli jutro ^^ podobno tak napisali na 1 stronie ale watpie zeby start byl juz jutro jak nic o tym serwie nie wiemy pewnie wogule nie wystartuj ;/

an-PimpasF20-000000ffffff33ff3345023-3-1-8-blue007.gif
Opublikowano

Jakaś olweka ze strony teamu. 0 info a miał być dzisiaj. Podziękuję.

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Przepraszamy GA BoOredo przejmuje pełną administracje.

Informuje iż start pod koniec Lipca.

Dlaczego ?

Dlatego, żeby zrobić wszystko idealnie !

Opublikowano
10. Należy podać przybliżony termin startu [ poślizg max 14 dni ]

11. Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego serwera. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "Dla MPCforum". SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...