Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. :)

Niedawno zacząłem grać na serwerze prywatnym Metin2, a mianowicie LomaxMT2. Od razu mówię, że problem nie polega na tym, że gram na serwerze prywatnym, gdyż słyszałem o podobnych przypadkach na normalnym serwerze. Tak więc problem polega na tym, że gdy włączam Lomaxa, wyświetla mi się błąd LOG (dodałem jako załącznik).

post-361710-0-43170600-1308828463_thumb.jpg

post-361710-0-18245300-1308828608_thumb.jpg

post-361710-0-07263200-1308828623_thumb.jpg

Dawniej grałem właśnie na tym Radeonie, lecz później zmieniłem na GeForce'a. Karta z GeForce mi się spaliła, więc powróciłem do tej. Jednakże wcześniej normalnie mogłem grać we wszystkie gry, także w Metina. Myślę, że błąd polega właśnie ze sterownikami. Podczas przeszukiwania forum dowiedziałem się również, że rzecz może tkwić w DirectX. Tak więc proszę was o pomoc.

post-361710-0-12622200-1308828597_thumb.jpg

Opublikowano

Włóż płytę ze sterownikami karty i zainstaluj je od nowa... jeśli nie masz płyty, to poszukaj sterowników na stronię głównej producenta.

Na Screen Shotach widzę, że stawiasz na jakoś, może spróbuj przesunąć na maksimum wydajności?