Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar kupić kod do oryginalnego minecrafta ale głównie po to żeby grać w spokoju na multiplayer. I tu jest moje zapytanie:

Czy z internetem bezprzewodowym 7,2 mb/s z uploadem o szybkości prawie 200 kbps i downloadem o 900 kbps o pingu średnio 160 - 120 z komputerem o karcie graficznej WinFast PX9800 GT NVIDIA 1024 MB procesorze AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+

3.0 MHz będę miał lagi na serwerach dedykowanych? Na hamachi mam lagi ale podobno dedyki ich nie maja, czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Z takim sprzętem nie powinieneś miec lagów ale cieżko znaleść dedyka z minecraftem :) Zwykle sa to vps ktore i tak przy 20-30 graczach maja lekkie lagi.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Spokojnie nie będziesz miał lagów, dobry sprzęt nawet.

Zależy jakie serwery hamachi, czy jest postawony na dobrym czy słabym pc.

Opublikowano

@up

to mi ciebie żal, ale mam radoche że napiszs parametry swojego kompa. I jak widać nie wiesz za dużo o internecie bezprzewodowym, bo w przeliczeniu na internet i zasięg na moim zadupiu to prędkość będzie około 2 mb/s. Nie wiem jak to jest z minecraftem więc się spytałem. W counter-strike nie mam lagów. Jak masz jakiś problem z odpwiadaniem na pytania to wcale się nie wypowiadaj. Inni użytkownicy forum odpowiedzieli za co dzękuję. Dalszymi potwierdzeniami nie pogardzę ale jeżeli moderator uważa temat za wyczerpany to proszę zamknąć.

Opublikowano

Prawie identyczną specyfikacje mamy kompów (inna karta graficzna). Jeżeli ja nie mam lagów na słabszym necie to ty tym bardziej nie będziesz miał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...