Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sura wp i x2 drop las zwykly

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie mam surke wp 75 lvl eq bardzo dobre ale nie o to chce pytac.Mam 62 SM i czy sie oplaca kupic rekawice zlodzieja na 15 dni na metki w lesie zwyklym czy wtedy kamole bd często leciec czy tak samo.Mapki nie wchodzą w grę bo nie chce mi sie spota odlurowywać a w piekle za dużo ludzi a w zwyklym lesie nikogo nie ma.Za pomoc nagrodze + lub -

21f0dgn.jpg

Legenda
Opublikowano

Tak jak masz rękawice złodzieja z is-u to drop jest większy. Działa to też na konary.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

W zwykłym lesie jest marny drop jedyna opłacalna rzecz to kamyk.

Możesz spróbować gdy po 2 dniach nic nie dropnie, to lepiej idź do DT na metki mordu, co to jest odlurować spot... ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Skoro masz już 75lvl jak powiedziałeś bdb eQ i jakieś dobre skile tylko organizujesz sobie buffka i nie problem ze spotem 5minut i po sprawie więc nie widze w czym masz problem :)

Opublikowano

No jeśli WP i dobre eq to widocznie kosa do expa. Takiego metka szybko rozwalisz. A jak kupisz rękawice to będziesz 2x szybciej lootał kamień. To i tak zależy od szczęścią, lecz to szczęście rośnie x 2. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...