Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mineshafter

ominges

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak nazywa się KupOryginalnegoMinecrafta

To by ci nic nie pomogło. :)

Miałem ten sam problem. Tak na prawdę nie wiem z jakiego powodu on się robi. RAM tu małe znaczenie ma.

Wyłącz wszystkie programy, które są nie potrzebne. Możliwe, że ci się tak robi z powodu otwartego przez ciebie serwera.

P.S

Nie wiem z jakiego powodu wy się czepiacie jego wieku czy czegokolwiek. Chłop ma problem i chce się go pozbyć.

Ludzie reagują na różne sposoby, więc oszczędźcie sobie tych żałosnych komentarzy do jego osoby.

P.S 2

Parametry są dobre jak na Minecraft. :P

Daj sobie może Force Update. Możliwe, że masz za dużo modów itp. w MC i ci laguje. :P

Opublikowano

To by ci nic nie pomogło. :)

Miałem ten sam problem. Tak na prawdę nie wiem z jakiego powodu on się robi. RAM tu małe znaczenie ma.

Wyłącz wszystkie programy, które są nie potrzebne. Możliwe, że ci się tak robi z powodu otwartego przez ciebie serwera.

P.S

Nie wiem z jakiego powodu wy się czepiacie jego wieku czy czegokolwiek. Chłop ma problem i chce się go pozbyć.

Ludzie reagują na różne sposoby, więc oszczędźcie sobie tych żałosnych komentarzy do jego osoby.

P.S 2

Parametry są dobre jak na Minecraft. :P

Daj sobie może Force Update. Możliwe, że masz za dużo modów itp. w MC i ci laguje. :P

wszystko wyłączyłem poza antywirem i dalej to samo!

@edit a i jeszcze nie mam modów!

jOABuHG.png

Opublikowano

@ominges

widze twoją inteligejszyn. wypierdalaj na dwór a nie przed komputerem!

Najpierw popraw ortografię , a potem odzywaj się na forum z twoją '' inteligejszyn ''

@Top

Jaki masz system operacyjny ? (Win 7 czy XP?)

Opublikowano

Najpierw popraw ortografię , a potem odzywaj się na forum z twoją '' inteligejszyn ''

@Top

Jaki masz system operacyjny ? (Win 7 czy XP?)

ja mam Windows Vista!

jOABuHG.png

Opublikowano

ja mam Windows Vista!

Również mam mineshafter , i mam te same problemy lecz prawie wcale. Z tego co widzę masz mało ramu. Poszukaj w google poradniki typu '' przyśpiesz swój windows vista ''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...