Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jak kazdy wie zeby zalozyc server potrzebne sa 2 pliki.Mój problem polega na tym że 1 z nich powinien mieć ikonkę minecrafta a nie ma i dlatego nie moge odpalić 2 konsol jedną na chwilę a druga na działanie servera. Jeżeli ktoś miał podobny problem i sie z nim uporal albo zna rozwiazanie to bym byl wdzieczny jakby mogl napisac co mam zrobic.

Opublikowano

Z chęcia bym pomógł ale p[o prostu nie zrozumiałem ani słowa z tej wypowiedzi. Przecztaj to jeszcze raz i napisz bardziej zrozumiale. Wtedy postaram Ci sie pomóc. Strzelam że nie masz zainstalowanej javy

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Pobierasz te 2 pliki, minecraft.jar i .exe ? Może pobierasz 2 razy ten sam plik. Nie musisz 2 razy tego włączać, pierw włącz .exe (ta co powino byc z ikona) a pozniej .jar.

Opublikowano (edytowane)

OK sprobuje a co do tego problemu to chodzi mi o to ze jak chce sie zrobic server to sie sciaga 2 pliki. No wiec ja je sciagam ale z tego co mi wiadomo to 1 z nich powinien miec ikonke minecrafta a u mnie jej nie ma. Rozumiesz

A co do tej javy to mi 1 plik zapisuje sie na jave ale ten drugi ktory powinien miec ikonke minecrafta to sie na nia nie zapisuje.

Edytowane przez barti978
Opublikowano

Jeżeli ktoś miał tak jak ja i udało mu się z tego wybrnąć to niech napisze co zrobił bymbył bardzo wdzięczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...