Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim serwerze najlepiej zaczac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już prawie rok nie grałem na globalu i chciałbym wrócic i mam pytanię na którym serwie na PL najlepiej zacząc gre od samego początku żeby ceny były jako takie itp.

No i czy jeśli wkleję HS z 21.4.2011. który podobno blokuję wysyłanie raportów nie dostane bana właśnie przez raport ?:)

Za pomoc dam + lub - kto jak woli.

Z góry dziękuję pozdrawiam Turbocheat.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Ja polecam Ci zagrać na najnowszym na s25, syriuszu. Serwer jest najnowszy i ludzie dochodzą jeszcze do perfekcji do wbicia 99, zagraj tam, bo niskie ceny góruja też na serwerze w porównianiu do innych.

Opublikowano

Podobno ma wyjść serwer 26 , ja bym ci radził poczekać.Osobiście ci odradzam pl teraz co tam się dzieje to po prostu paranoja :(

Heh tak właśnie się zastanawiam czy nie zaczekac do końca czerwca i byc może wyjdzie nowy serwer przez ten czas.Ale wiesz to tylko plotki no cóż czas pokaże ale chyba zacznę na Syriuszu jak radzicie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Syriusz z tego powodu,że coś możliwe osiągniesz a na innych starszych serwerach nie opłaca się grać od początku... Będzie Cię denerwować,że nigdzie pt nie dorwiesz. Jeśli chcesz to wbijaj do mnie na s8 onyks 73 BM :-)

Opublikowano

Bez roznicy. Kazdy serwer ma dostosowane ceny jednakowo. Na jednym Np aura stoi 100kk to bodzio stoi 10kk a na drugim aura 200kk to bodzio 20kk to taki przyklad =)

Opublikowano

Jeśli chodzi o Metin2 PL to Syriusz, lecz nie polecam tam gry... za dużo noobów, dzieciaków, itp.

Mógłbym polecić Ci grę na kilku globalach zagranicznych, może sobie coś wybierzesz

www.metin2.com.br

www.metin2.com.kr

www.metin2.us

Opublikowano

Zagraj na AStralu , nie ma tam wgl yang na allegro z tego serwera , bodzio 110kk fms +9 za 500kk sr 13 kupisz.

Chętnie z Tobą Zagram .

Jezeli Chcesz Pisz na PW:P

4853886_2_1.png

Legenda
Opublikowano

Odpowiedzi było dużo. Wniosek. Radził bym Ci zagrać na s25 (syriusz), ponieważ są tam najnisze ceny porównując do innych 24serwerów. Możesz też poczekać na start s26. Niestety nie wiadmomo kiedy ruszy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...