Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Niewrazliwke A Dostaje Omdlenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dziwny problem mam tarcze okragla +6 niewrazliwa na omdlenie a dostaje go wie ktos moze co jkest nie tak?

(server VipMt2)

xD xP x) x] x> x^^

(-(-(-(-_-)-)-)-) ^^

Opublikowano

Jak masz niewrazliwy na omdlenie to jest zawsze jakis maly % ze cie omdli :) Jesli ciagle to znaczy ze pewnie masz zle przetlumaczone :P

sygnatura0006.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newlongju !!!

Klasa: wojownik mental

Lvl: 81

Skille:

Silne: m4

Duchowe: m5

Uderzenie miecza: 11pkt

Walniecie: m6

Tapniecie: m4

Jinno

Opublikowano

powiem tak zaloz i zdejmij ja do 10 razy i nikt Cie nie omdli,

to jest bug ze ona dokladnie nie dziala.. zrob jak Ci mowilem i nikt Cie nie omdli :) pozdrawiam

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak masz tarcze na omdlenie to i tak cię omdli ale jest mała szansa

Jeśli Pomogłem daj + Pozdrawiam Rones

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

Na NNO niema żadnego procenta, że omdlenie wejdzie, tylko czasem się zacina.

Jak zdejmiesz item, to niewrażliwka traci swoją wartość i omdlenie wchodzi.

Jak ściągasz item i coś innego ubierasz, to zawsze po tym zresetuj NNO ( ściągnij i ubierz ).

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ja tam zawsze przed pvp ściągam -> wchodze na konia -> zakładam -> zsiadam z konia i zawsze mi działa ;)

Opublikowano

Jeżeli ma ktoś w mieczu np. szansa na omdlenie a nie to co up piszą jezęli mają w mieczu i Cię biją z miecza i np. te 5%

uda im się to Cię omdelawają

a jeżeli ze skili to niema szans

Opublikowano

Cała prawda.. Jest to też na forum GM, ale zdradzę Ci sekret. NNO pęka. Dzieje się tak, ponieważ w EQ nastąpiła jakaś zmiana. Jeśli zmieniłeś broń/zbroje/inną część ekwipunku bądź ubrałeś cokolwiek to jak już wspomniałem tarcza "pęka". Aby NNO nadal działała musisz z 5/10 minut pochodzić i doświadczyć kilku omdleń, zdjąć i nałożyć kilka razy tarczę, zejść i wejść kilka razy na konia a w ostateczności zrobić Reloga.

Witajcie,

chciałbym przedstawić Wam serwis, który może przyczynić się do upadku gry - m2-team.cba.pl.

Jest to surowy HTML, dlatego bez obaw - nie ma tam keyloggerów, skryptów kradnących konta, wymyślonych Yang Hacków etc.

Odwiedźcie, przeczytajcie i zadecydujcie czy chcecie wejść w posiadanie potężnych zbiorów o grze z przeszło dwóch lat.

Ta strona odmieni wszystko o czym dotychczas mieliście pojęcie! Nawet się wam o tym nie śniło.

Zapraszam do dokładnego przestudiowania zawartości strony oraz kupno zestawu.

Czy warto? Sami odpowiedzcie sobie na to pytanie. Wiele osób powiedziało - Chcę kupić zestaw i zapewne teraz czytają, słuchają, oglądają jego zawartość.

To wszystko z mojej strony. Zapraszam na m2-team.cba.pl!

Przeprasza moderatorów MPCForum za dodatkowe zajęcia spowodowane moją obecnością na forum, ale człowiek musi z czegoś żyć. Wam radzę stworzyć na forum konta premium aktywowane SMS'em w celu dodatkowego zarobku i wprowadzenie większej ilości reklam.

Pozdrawiam,

Twórca "Zestawu Metin2.PL Bez Tajemnic!"

Opublikowano

ale pierdoły piszecie... ze 90%... ze szansa g prawda

"Jeżeli ma ktoś w mieczu np. szansa na omdlenie a nie to co up piszą jezęli mają w mieczu i Cię biją z miecza i np. te 5%

uda im się to Cię omdelawają"

jak ktoś tu napisał to jest tak że jak coś ubierzesz/zdejmiesz to musisz resetnąć nno... z doświadczenia wiem a ten co te 90% napisał to mnie rozwalil... pomyśl zanim napiszesz...

jak by np bylo te 90%... to by pisało że 90% szansy na niewrażliwość na omdlenie czy coś w tym stylu...

Opublikowano

przedstawię Ci to na podstawie

- uderzenia miecza: na 1 ma 10% na omdlenie, jeżeli masz niewrażliwkę to koleś z uderzeniem miecza ma 10% szans że Cię omdli

- bonu w naszyjniku: jak ktoś ma 5% szans na omdlenie w naszyjniku i będzie Cię bił (mieczem, sztyletem, jakąś bronią) to i tak ma 5% szans że Cię omdli

Dlatego niewrażliwka działa na niektóre skille na niektórym poziomie

Opublikowano

jesli np z szarzy walnie ktos ci przeszywke albo udezenia miecza wtedy omdli nno nie dziala na ataki przeszywajace + omdlewajace bo prszeszywka omija obrone

76561198017353072.png
Opublikowano

jak ktos ma sporo wyższy lv od ciebie to cie omdli prawie zawsze z szarży / duchowego etc. jak ja z 71 lv bilem okolo 30/40 lv z NNO to Zawsze ich omdlewałem ( może też mialem szanse na omdlenie w eq )